13 apr. 2015 | 13:17

Cel mai puternic router wireless – cât costă și care sunt performanțele

ACTUALITATE
Cel mai puternic router wireless – cât costă și care sunt performanțele

În orice casă ai nevoie de un router wireless cât mai performant pentru a avea semnal puternic și acoperire cât mai mare.

Am realizat pentru tine o selecție cu cele mai bune modele dacă vrei să îți cumperi un router wireless puternic.

Pe lângă toate celelalte criterii de selecție, cum ar fi siguranța pe care o oferă routerul wireless față de amenințări din afara rețelei, sau durata cât mai lungă de viață, cele mai importante rămân acoperirea și puterea semnalului.

ASUS RT-AC87U

Este, foarte probabil, cel mai puternic router wireless. ASUS RT-AC87U este dotat cu un procesor  dual-core de 1 GHz si un alt procesor dual-core ce controleaza tehnologia de 5 GHz 4×4 Wi-Fi.

Oferind un design cu patru antene, RT-AC87U va oferă până la 465m2 de acoperire wireless. Asta îl face alegerea ideală pentru case mari și clădiri de locuit cu etaje.

Routerul gigabit are o viteză de 600 Mbps pe frecvență 2.4 GHz, grație tehnologiei Broadcom TruboQAM și arată senzațional, designul fiind inspirat de seria de gaming ROG. Îl puteți cumpăra de AICI.

asus

Cel mai puternic router wireless: Linksys AC2400

Gaming și streaming la un alt nivel cu Linksys AC2400 Dual Band Gigabit, care este cel mai recent și cel mai puternic router wireless AC 4×4, oferind patru fluxuri de date în loc de tradiționalele două sau trei, pentru toate dispozitivele.

Cele patru fluxuri de date simultane pot atinge, independent, viteze de până la 2,33 GPS, ideal pentru streaming video și jocuri online.

Pentru a oferi acoperire Wi-Fi și performanță, AC2400 poate atinge N600 Mbps + AC1733 Mbps.

Întreaga ofertă și prețul acestui router wireless AICI.

cel mai puternic router wireless

D-Link DWR-512

Acest router are patru porturi LAN și două WAN, dar și o antenă externă 3G. Procesorul său are o frecvență de 2,4Ghz, iar rata de transfer Wi-Fi atinge 150 Mbps. Este cel mai puternic router wireless disponibil în categoria sa de preț.

Întreaga ofertă a routerului wireless AICI.

cel mai puternic router wireless

Cel mai puternic router wireless: TP-Link M7350

M7350 este cel mai puternic router wireless pentru conexiuni 4G mobile. Introduceți cartela SIM 4G și puteți obține instantaneu un hotspot Wi-Fi, cu o viteză de download de până la 150 Mbps și viteză de upload de 50Mbps. Este capabil să partajeze conexiunea 4G până la 15 dispozitive conectate simultan.

Acesta este un router wireless portabil 4G cu un slot SIM și un alt slot Micro SD ( de până la 32 GB). Are un acumulator de 2550mAh.

Întreaga ofertă pentru routerul wireless portabil AICI.

cel mai puternic router wireless

Tenda W568R

Este unul dintre cele mai puternice routere wireless, Tenda W568R are trei porturi LAN, unul IPTV și unul WAN. Rata de transfer Wi-Fi este de 450+450 Mbps și are montate trei antene interne pentru o acoperire cât mai mare.

Oferta completă pentru acest router Wi-Fi o găsiți AICI.

cel mai puternic router wireless

Cel mai puternic router wireless: N ZyXEL NBG6616 AC 1200

AC1200 este un router Wireless capabil de o rată de transfer WI-FI de 300+867 Mbps și rată de transfer Ethernet 10/100/1000 Mbps. Are două antene externe și o frecvență de 2.4-5 GHz, plus patru porturi LAN și unul WAN disponibile.

Întreaga ofertă pentru acest router wireless AICI.

cel mai puternic router wireless