05 apr. 2015 | 14:33

Ce poți face cu Daemon Tools? Uite cum se folosește

ACTUALITATE
Ce poți face cu Daemon Tools? Uite cum se folosește

Dacă te întrebai ce poți face cu Daemon Tools,  ai aici un ghid complet al întrebuințărilor acestei unelte foarte populare.

Cu siguranță ați auzit de acest soft și dacă nu sunteți familiarizat cu el, v-ați întrebat ce poți face Daemon Tools. Nu este nimic complicat, în schimb are o utilitate mare.

În continuarea articolului vă vom face un ghid complet despre ce poți face cu Daemon Tools, un soft foarte popular în special pentru cei care folosesc frecvent calculatorul pentru jocuri.

Ce poți face cu Daemon Tools și ce este el?

Cel mai corect răspuns la întrebarea ce poți face cu Daemon Tools ar fi faptul că poți să îți păcălești calculatorul că ai o unitate optică CD/DVD sau chiar Blu-Ray făcă ca tu să o ai fizic.

Oricât de banal ar părea acest lucru, are o utilitate foarte mare, în special pentru gamerii înrăiți sau pentru cei care vor să instaleze un windows de exemplu. Vă vom arăta imediat și cum vă poate ajuta în acest sens.

Ce poți face cu Daemon Tools pentru jocuri

Sunt sigur că ți-ai downloadat de multe ori cele mai noi jocuri de pe internet și multe dintre ele erau în formate .iso pe care trebuia să le pui pe un CD care devenea boot-abil și apoi puteai să instalezi jocul.

Iată ce poți face cu Daemon Tools în acest caz: pentru a nu mai strica un CD, dacă nu vrei și nu ai timp de asta, sau dacă pur și simplu nu ai o unitate optică prin care să faci acest lucru, instalez Daemon Tools, după ce l-ai downloadat de AICI, și apoi vei putea să păcălești calculatorul. Vei deschide fișierul downloadat ca și cum el ar fi deja pe un CD sau un DVD.

Ce poți face cu Daemon Tools după ce l-ai instalat

După ce ai instalat soft-ul, te duci la icoana care îți apare în bara de start și începi să folosești programul. Ca să montezi o imagine, dai click pe ea, navighezi în meniu până la Virtual CD/DVD-rom și alegi Device 0, apoi Mount Image.

Ce mai poți face cu Daemon Tools

O altă utilitate a acestui soft este că poți face și procesul invers a ceea ce ți-am explicat mai sus. Mai exact, dacă ai nevoie să faci o imagine după un CD pe care îl ai deja, acest soft te poate ajuta.

Găsiți această opțiune în meniul programului, după ce ați introdus în unitatea optică reală cd-ul după care vreți să faceți o imagine. Procesul este unul foarte simplu și intuitiv.