20 nov. 2015 | 11:19

Black Friday 2015 la eMAG: reducerile care îi fac pe gameri fericiți

ACTUALITATE
Black Friday 2015 la eMAG: reducerile care îi fac pe gameri fericiți

Gamerul din voi are nevoie ocazional de un pic de ajutor, iar pentru asta există Black Friday 2015 la eMAG.

Indiferent dacă preferați să vă jucați pe un PlayStation, Xbox sau PC, perifericele de calitate sunt foarte bune. În plus, aveți nevoie și de câteva jocuri bune, iar la eMAG le prindeți la reducere de Black Friday 2015.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015 la eMAG, în format live text.

Black Friday 2015 la eMAG – Logitech F710

Deoarece majoritatea titlurilor de PC suportă interacțiunea cu un gamepad, ar fi păcat să vă investiți banii într-unul cu fir, mai ales când există Logitech F710. Controller-ul de mai sus funcționează pe 2,4 GHz și este compatibil cu schema de comandă de la controller-ul oficial de XBOX pentru a vă face viața și mai ușoară. În plus, funcționează cu baterii obișnuite AA și incorporează și un modul de vibrații pentru feedback. Achiziționabil de AICI, acesta s-ar putea să fie ultimul controller de care veți avea nevoie.

Black Friday 2015 la eMAG – Batman Arkham Knight + DLC-uri

Fanii super eroului înaripat au așteptat timp de câțiva ani ultimul joc din trilogia Arkham și dezvoltatorul nu i-a dezamăgit. Povestea acesti titlu este una foarte atractivă și beneficiază de și mai multă diversitate prin câteva DLC-uri inspirate. Cu o reducere de 34%, este imposibil să găsiți versiunea de PlayStation 4 mai ieftin decât AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – Logitech Driving Force G29

În mod obișnuit, acest set format din volan și pedale de la Logitech costă cât un PlayStation 4, dar de această dată îl puteți achiziționa la sub 1000 de lei. Pe lângă un set stufos de butoane și anii de experiență ai celor de la Logitech reflectați într-un design performant, cel mai mare avantaj al Logitech Driving Force G29 ține de compatibilitate. Ați făcut o singură dată investiția în acest set pentru pasionații de curse și îl veți folosi mulți ani de acum înainte pe PC, PlayStation 3 sau PlayStation 4. Kitul impozant de mai sus este achiziționabil de AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – Thief, Tomb Raider și Lego The Hobbit pentru PS3

Scăpați de grija cadourilor pentru un utilizator de PlayStation 3 cu acest set format din trei titluri de calitate. Pasionații de jocuri de aventură vor găsi cu siguranță ceva de făcut în fața consolei timp de câteva săptămâni, după achiziția acestui set format din Thief, Tomb Raider și Lego The Hobbit. După ce le-ați cumpărat pe toate de AICI, singura voastră dilemă rămâne să vă decideți cu care începeți.

Black Friday 2015 la eMAG – Thrustmaster F1 Dual Analog + Gamepad T-Wireless + Joc Dying Light pentru PC

Deși în mod obișnuit este imposibil să găsiți un set format din două controller la mai puțin de 200 de lei, cei de la eMAG, cu ocazia Black Friday vă oferă și un un joc survival horror care vă v-a provoca nopți albe. Împreună la un preț foarte mic, toate acestea pot fi cumpărate de AICI. Astfel, pe lângă faptul că vă puteți juca împreună cu un prieten, dacă vi se termină bateria la modelul Thrustmaster Wireless, îl puteți conecta rapid pe cel cu fir pentru a nu vă ieși din ritm.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele