14 mai 2014 | 10:00

Ochelarii inteligenţi Google Glass pot fi cumpăraţi de oricine

ACTUALITATE
Ochelarii inteligenţi Google Glass pot fi cumpăraţi de oricine

După o lungă perioadă de experimente, cei de la Google au stabilit că nu doar dezvoltatorii pot cumpăra o pereche de .

Google Glass Playtech (5)

 

O mare parte din interesul pentru Google Glass venea din faptul că nu oricine îşi putea achiziţiona o pereche. Nici măcar nu era o chestiune de bani, pur şi simplu, până de curând, gigantul din Mountain View a stabilit că doar dezvoltatorii de aplicaţii aveau dreptul să investească 1500 de dolari într-un gadget futurist.

Pentru prima oară, restricţia descrisă mai sus a fost pusă deoparte într-o singură zi, în luna aprilie. Începând de astăzi, de Google Glass, cu condiţia să dorească livrarea în SUA şi, evident, să mai existe disponibilitate. Cu toate că nu este cel mai accesibil produs, interesul pentru el, atâta timp cât se află printre singurele dispozitive din această clasă, este masiv, fapt pentru care, este puţin probabil să fie în stoc pentru mult timp.

,,Săptămâna trecută am spus că vom încerca noi moduri de a găsi Exploratori. Iată că nu am glumit. Am învăţat multe când ne-am deschis site-ul în urmă cu câteva săptămâni, aşa că ne-am decis să mergem mai departe cu un beta mai deschis.” Acesta a fost comunicatul celor de la Google care a însoţit marele anunţ.

Pagina de magazin virtual aferentă Google Glass poate fi accesată aici.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele