22 sept. 2014 | 11:34

iPhone 6 și iPhone 6 Plus versus toate celelalte iPhone-uri [VIDEO]

ACTUALITATE
iPhone 6 și iPhone 6 Plus versus toate celelalte iPhone-uri [VIDEO]

Noile iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cele mai puternice telefoane din istoria companiei Apple. Un blogger a testat toate telefoanele lansate de compania din Cupertino pentru a afla cât de rapide sunt ele comparativ.

iPhone

Utilizatorul de YouTube EverythingApplePro a luat toate telefoane Apple, până la iPhone 2G (a exclus iPhone-ul original, care oricum era dintr-o altă era) și a testat rapiditatea cu care se încarcă paginile web, cât de rapid se deschid telefoanele și a făcut și un test sintetic al procesorului, pentru a afla cât de puternice sunt aceste terminale.

Bloggerul a menționat că nu vede un motiv evident pentru a trece la iPhone 6 sau la iPhone 6 Plus, dacă luăm în considerare puterea de procesare. Avansul față de iPhone 5s nu este extrem de mare, dar trebuie să punem în balanță și ecranul și autonomia bateriei, plus dimensiunea mai mare. Cu toate acestea, părerea mea sinceră este că nu ar trebui să treceți la iPhone 6 sau iPhone 6 Plus acum. Dacă vreți un iPhone mai mare cu adevărat, mai așteptați un an.

Care au fost rezultatele testelor? iPhone-urile noi sunt mult mai bune la browsing, cu ajutorul noilor tehnologii introduse în ele. Paginile se încarcă mai ușor. Procesarea e mai puternică, dar foarte puțin și, surprinzător, iPhone 5s se deschide mai rapid. Contează mult? Poate nu.

Urmăriți videoclipul mai jos.

 

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele