13 sept. 2014 | 11:36

Innerexile Hydra este o carcasă de iPhone ale cărei zgârieturi se vindecă

ACTUALITATE
Innerexile Hydra este o carcasă de iPhone ale cărei zgârieturi se vindecă

O carcasă de iPhone intitulată Innerexile Hydra oferă o funcţionalitate pe care am văzut-o prima oară pe la : se vindecă de zgârieturi.

innerexile-hydra-iphone-6

Cei de la Engadget au fost printre primii redactori IT care au avut ocazia să testeze o carcasă de iPhone 6 cu o proprietate mai specială. Aceasta poartă numele de Innerexile Hydra şi este realizată dintr-un plastic capabil să facă mici zgârieturi să dispară.

Abilitatea demonstrată în imaginea de mai sus confirmă, ca şi în cazul smartphone-ului LG G Flex, că există limitări majore ale respectivei funcţionalităţi. Mai precis, fără probleme de pe suprafaţa carcasei în timp, cu condiţia să nu fie foarte adâncă. Temperatura exterioară influenţează de asemenea procesul de vindecare al zgârieturilor. Dacă afară este mai frig, durează un pic mai mult.

Hydra vine în trei variante semitransparente, toate lucioase şi rezistente de culoare albă, neagră şi roz. Va costa 25 de dolari începând cu 19 septembrie şi va fi disponibilă la o serie de comercianţi de periferice pentru iDevice-uri. În teorie poate face să dispară zgârieturi realizate cu o perie de bronz cu greutatea de un kilogram fără presiune suplimentară. Testul video de mai jos face o treabă foarte bună în a demonstra utilitatea noii carcase.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele