23 dec. 2014 | 20:00

Facebook a lansat aplicația ”Stickered for Messenger” pe iOS

ACTUALITATE
Facebook a lansat aplicația ”Stickered for Messenger” pe iOS

După ce a debutat în urmă cu aproximativ o săptămână pe Play Store, aplicația Stickered for Messenger este acum disponibilă și pe App Store.

facebook sticker

Stickerele din Facebook Messenger sunt o parte foarte importantă a aplicației, dându-i acesteia o mai mare libertate în comunicare. Deși sunt mulți care nu sunt fani ai acestora sau refuză să le folosească din diverse motive, Facebook s-a gândit că ar fi interesant să scoată o aplicație construită exact în jurul acestora.

Așa a luat naștere aplicația Stickered for Messenger, care a debutat în urmă cu aproximativ o săptămână în Play Store. La acel moment, cei de la Facebook nu au spus exact când va fi disponibilă și pentru iOS. Se pare că nu a trebuit să așteptăm foarte mult, Stickered for Messenger putând fi acum găsită și pe App Store.

Aplicația aceasta vă permite să adăugați deja cunoscutele stickere din Facebook Messenger oricărei poze doriți. Vă puteți folosi de aplicație în două moduri: fie alegeți ca stickere-le să fie suprapuse peste imagine în timp ce faceți o poză, fie deschideți imagini mai vechi, iar pe acestea montați câte autocolante doriți. Conform celor de la Verge, aplicația face parte dintr-o serie de update-uri lansate de Facebook cu ocazia sărbătorilor. Aplicația poate fi descărcată de pe Google Play Store și de pe App Store.