16 ian. 2014 | 09:23

Concept iPhone 6 detaliat într-un clip [VIDEO]

ACTUALITATE
Concept iPhone 6 detaliat într-un clip [VIDEO]

Mai este mai bine de jumătate de an până când Apple va lansa , cu toate acestea, mai multe clipuri legate de concept iPhone 6 sunt online.

apple iPhone-6-concept-4.7-inch

Nimic nu este mai pur şi mai autentic decât efortul investit de un internaut pasionat în realizarea unui concept personal pentru următorul iPhone. Nu are nici un fel de legătură că acel dispozitiv nu va exista probabil niciodată în realitate. Important este că respectivul şi-a manifestat creativitatea într-un mod constructiv şi multele sale ore pierdute pe marginea acestui subiect se reflectă în cele câteva minute pe care le petrec mulţi dintre voi pentru a-i vedea scurt metrajul.

În altă ordine de idei, acest concept este creat pe aceeaşi linie cu multe dintre zvonurile pe care le-am văzut în ultimele săptămâni pe internet. Este un pic mai subţire decât iPhone-ul 5S, are un display de 4,7 inci în diagonală, ascunde în interior noul SoC Apple A8, care se zvoneşte că va fi un quad core pe 64 de biţi şi, nu în ultimul rând, vine cu o baterie un pic mai mare. Dacă tot s-a demonstrat că este o reţetă care funcţionează, proiectul din clipul de mai jos face referire la trei tipuri de de culori diferite, auriu, argintiu şi negru.

Cum vi se pare ideea expusă în aceste imagini? Acest concept iPhone 6 se apropie oare de viziunea pe care o are Apple pentru noul produs sau iPhone 6 va materializa nişte schimbări mai futuriste când vine vorba de design.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele