28 ian. 2014 | 12:40

Clone Galaxy S5: aproape gata, chiar fără terminalul original

ACTUALITATE
Clone Galaxy S5: aproape gata, chiar fără terminalul original

Clonele ieftine nu au fost inspirate nici pe departe doar de iPhone, acum vorbim de clone , de această dată chiar înaintea telefonului.

samsung galaxy s5 clone no. 1 s7 hero

Este un ciclu normal de realizare a lucrurilor. Cu câteva luni înainte de lansarea unui terminal important, precum , pe internet încep să apară concepte legate de viziunea internauţilor asupra acelor creaţii. Cu toate că multe dintre ele sunt complet rupte de realitate, există şi câteva care au toate şansele să se materilizeze odată cu noul vârf de gamă al sud coreenilor.

Aceasta informaţie parvine de la publicaţia GizChina şi confirmă faptul că un producător mai popular din teritoriu, cu numele No. 1, are deja câteva variante / clone Galaxy S5 în producţie. Pentru a fi gata aproape în acelaşi timp cu telefonul efectiv, aşa numiţii producători de clone folosesc ca şi inspiraţie conceptele care circulă pe internet şi încearcă să aibă mai multe variante finalizate din toate punctele de vedere înainte de producţia în mii de exemplare.

No. 1 are pe rol un dipozitiv intitulat, nu foarte creativ, S7, ce s-ar putea să rămână în istorie ca fiind prima clonă Galaxy S5. Acest aparat ipotetic va folosi un procesor octo-core de la Mediatek cu numele de MT6592, iar pe spate va avea un senzor de captură generos de 16 megapixeli. Nu va lipsi nici o cameră frontală.

Singura problemă a unor astfel de dispozitive, cu statut de chinezărie ieftină, aproape de fiecare dată, se rezumă la caliatea slabă a construcţiei. Fără a avea idei preconcepute faţă de acest No.1 S7 în particular, sunt curios dacă va reuşi să se apropie suficient de mult de aspectul unui S5.

V-ar încânta ideea unei clone Galaxy S5?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele