13 apr. 2014 | 12:00

Cinci motive pentru care HTC One M8 e mai bun decât Samsung Galaxy S5

ACTUALITATE
Cinci motive pentru care HTC One M8 e mai bun decât Samsung Galaxy S5

Deşi ar putea părea un titlu forţat, ,,Top 5 motive pentru care e mai bun decât Galaxy S5” este numele unui document oficial HTC.

Samsung Galaxy S5 vs HTC One M8

Captura de mai jos, publicată pe contul de Twitter @HTCSource, pare să înfăţişeze un document oficial de marketing pe care gigantul taiwanez îl va distribui câtre .

htc-one-m8-versus-samsung-galaxy-s5-training-1

Pentru că la ora actuală concurentul principal pentru orice smartphone cu Android este Galaxy S5, nu LG G Pro 2 sau Sony Xperia Z2, oficialii HTC se pare că au lucrat intens la o listă de argumente pe care cineva să le ofere cuiva care stă în dilemă dacă să cumpere sau un One M8. Pe primul loc, desigur, este trecută carcasa metalică, în locul plasticului omniprezent în industria producătorilor de smartphone-uri şi tablete. Sistemul audio BoomSound, format din difuzoare stereo poziţionate pe partea din faţă a aparatului este un alt punct forte pentru noul HTC One M8. Accentul pe abilităţi de redare ale sunetului este atât de evident, încât, anumite versiuni de One M8 vin cu difuzoare Harman/Kardon. Deşi este o noţiune subiectivă, în acelaşi document se insistă pe o mai bună utilizare cu o singură mână a creaţiei taiwaneze. În plus, camera Duo s-ar putea să genereze rezultate foto mai spectaculoase. Chiar dacă s-ar putea ca această opţiune să nu fie disponibilă şi în ţara noastră, fiecare HTC One M8 din SUA se comercalizează cu o garanţie de 6 luni pentru schimbarea ecranului în orice circumstanţe cu numele de HTC Advantage.

În teorie şi în practică, noul vârf de gamă de la HTC ar putea să fie deţinătorul titlului de cel mai bun smartphone cu Android la ora actuală. Din păcate, trăim într-o piaţă în care cifrele de vânzări sunt dictate de bugete de marketing fabuloase şi branduri puternice. Din acest motive, sunt şanse foarte mari ca noul Galaxy S5 să se vânda ca pâinea caldă, în timp ce One M8 să fie văzut ca o alternativă drăguţă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele