27 aug. 2014 | 18:12

Chei gratuite pentru The Crew beta până pe 29 august [VIDEO]

ACTUALITATE
Chei gratuite pentru The Crew beta până pe 29 august [VIDEO]

Pasionații de jocuri cu mașini au ocazia de a obține accesul la varianta Beta a jocului The Crew până pe 29 august. Acesta este realizat de către studiouriile Ubisoft. 

THECREW_March14_MonumentValley_1395945692_133959

Nvidia a publicat pe site-ul oficial oferta pentru a vă înscrie în lista de jucători care vor avea acces la varianta beta a jocului The Crew până pe 29 august. Jocul realizat de Ubisoft folosește tehnologia Nvidia GameWorks, care va crește performanțele titlului.

Ca să vă înscrieți în beta, specificațiile minime ale sistemului vostru sunt Windows 7 sau mai nou, procesor Intel Core 2 Quad Q9300 sau mai bun, procesor AMD Athlon II X4 620 sau mai bun, 4 GB de RAM și placă video Nvidia GeForce GTX 260. Astfel, jocul poate fi jucat pe rezoluție HD și setări grafice minime.

Citește mai mult despre titluri de la Ubisoft. 

Pentur a juca The Crew pe setări medii-mari, dar nu ultra, aveți nevoie de un Intel Core i3 940 sau mai bun, AMD Phenom II X4 940 sau mai bun, 8 GB de RAM și Nvidia GeForce GTX 580.

THECREW_March14_Screenshot_NY_TimeSquare_1395945710_133970

Cheile de beta pot fi accesate la această pagină. 

Jocul de la Ubisoft poate fi precomandat pentru 50 de euro, versiunea Limited și cu 65 de euro versiunea Gold, disponibilă pe UbiShop.

The Crew este un joc care are loc în Statele Unite și durează 90 de minute să ajungi de pe o coastă pe alta a Americii. Campania single-player, în care ne luptăm cu poliția și cu alți jucători durează 20 de ore și cuprinde grupări mafiote care vor să ne oprească.

Jocul nu este doar unul de racing, ci se aseamănă pe alocuri cu Need for Speed sau GTA. Pe 21 iulie a apărut prima versiunea closed Beta.

Jocul va fi disponibil și pe PC, dar numai pentru consolele next-gen, adică XBox One și PlayStation 4. El recreează șoselele Statelor Unite și nu e atât un joc de îndemânare, ci unul în care riscăm totul. Cel mai interesant va fi să mergeți prin New York sau pe coasta din MIami. Fiecare localitate are și propriile provocări și surprize pentru jucători, care pot să le facă în single player sau pot intra într-un massive multiplayer.

THECREW_screenshot_comp_app_DD2013_NISSAN_370Z(Z34)_STREET_03_112641

Ce tipuri de misiuni vor fi în The Crew?

Go To sună simplu, dar nu e chiar așa. Trebuie să ajungem dintr-un punct în altul într-un interval de timp. Asta înseamnă practic o cursă contra cronometru în care trebuie să facem tot posibilul să ajungem la destinație, fără să respectăm regulile. Trebuie să fim atenți să nu ne lovim vehiculul.

Collect înseamnă o misiune unde strângem diverși itemi de pe șosea. Acestea pot fi găsite pe șosea, în afara ei, în parcuri, pe dealuri, lângă lacuri, așadar trebuie să fim foarte atenți la hartă .

Get Away – trebuie să fugim de poliția locală sau de gangsterii care ne urmăresc. Totul va fi împotriva noastră. Ne vor urmări cu elicoptere, filtre de poliție, mașini de teren.

Follow – devenim noi detectivii și trebuie să urmărim un suspect într-un interval de timp.

The-CREW_screen_AlittleNudge_e3_2014_147818

Takedown – distruge mașina adversarului lovindu-l cu vehiculul tău.

Outrun – practic o cursă cu mai multe puncte de control pe parcurs.

Race – numele îi zice totul, nu? Acestea vor avea loc pe stradă, pe dealuri, off road și on road.

Trailerul jocului poate fi văzut mai jos

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele