03 iul. 2014 | 14:12

Cele mai bune telefoane din România sub 1.500 de lei [VIDEO]

ACTUALITATE
Cele mai bune telefoane din România sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnaliștii playtech.ro au discutat la Adevărul Live despre cele mai bune telefoane sub 1.500 pe care le puteți cumpăra în România. Discuția rămâne deschisă dezbaterii.

Review Google Nexus 5

Criterii de luat în considerare când te uiţi la telefoane mai ieftine.

„Cred că în primul rând ecranul e important. El trebuie să fie cel mai bun, cu el interacţionezi cel mai des. Şi deşi foarte mulţi utilizatori cumpără online, încă există locuri în care poţi testa aparatul. Să funcţioneze bine ecranul, rapid, să aibă luminozitate bună – cea mai mare parte a timpului stăm afară, apoi să se uite şi la autonomia dispozitivului“, a spus Radu Neagu, redactor Playtech.ro.

„Ce aş indica eu drept un minus la telefoanele Allview (n.r.: Octavian Palade a numit câteva modele de la compania românească) ar fi că folosesc o interfaţă uşor greoaie“, a spus Vlad Andriescu, redactor „Tech Adevărul“. Radu Neagu a indicat Lumia 925 drept un telefon bun, acum la un preţ sub 1.500 de lei, la majoritatea magazinelor online.

Andriescu a recomandat şi iPhone 5c drept un telefon încă bun, recomandând site-urile de anunţuri. „Eu le-aş recomanda celor care nu se pricep, să ia pe cineva cu ei când cumpără un telefon second hand, să nu aibă plumb în loc de baterie, spre exemplu“, a spus Neagu.

Palade a amintit şi Xperia Z, lansat la începutul anului trecut, dar un telefon cu dotări încă bune. A fost primul care a deschis seria de telefoane de top de la Sony, fără Ericsson. Andriescu a adăugat că Nexus, în ultimii doi ani, a definit ideea de telefon de top mai ieftin. Pe listă şi-a făcut loc şi Motorola Moto G, un telefon bun şi la un preţ mic. Costă până într-o mie de lei, cu un sistem de operare bine optimizat şi ecranul e bun. Deşi camera e undeva la un nivel mediocru.

Puteți vedea sugestiile noastre în video-ul de mai jos. Așteptăm părerile voastre! 

Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei în România? 

 

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele