23 dec. 2014 | 17:57

Cel mai bun telefon LG din 2013 primește Android 5.0 Lollipop

ACTUALITATE
Cel mai bun telefon LG din 2013 primește Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 și unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, va primi în viitorul apropiat Android 5.0 Lollipop.

LG-G2

Android 5.0 Lollipop își face apariția pe un număr din ce în ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai nouă versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 rulează Android 5.0 Lollipop, iar până la finalul anului sunt șanse ca toate versiunile să primească update-ul oficial. Cu toate acestea, mare întrebare este aceeași ca de fiecare dată: cât de departe au de gând să ducă cei de la LG procesul de actualizare. Conform ultimului zvon, destul de departe cât să mulțumească un număr foarte mare de clienți.

lg g2 1 android 5.0 lollipop

LG G2, flagship-ul de anul trecut al producătorului sud-coreean se pare că va rula și el Android 5.0 Lollipop, asta dacă este să ne luăm după ultima poză apărută pe internet. În aceasta apare o variantă F320L28d a LG G2 care rulează Android 5.0.1. După cum notează și cei de la GSMArena, în interfața grafică se observă elemente caracteristice noi interfețe grafice de la LG, elemente care au mai fost întâlnite la G3.

LG G2 a avut parte de un interes ridicat încă de la lansarea sa anul trecut și încă mai sunt oameni care optează pentru el ca o nouă achiziție. Desigur, butoanele pe partea din spate sunt puțin controversate, însă doar la nivel de opinie. Utilizatorii produs se declară foarte mulțumiți de modul dispunere a butoanelor, odată ce s-au obișnuit cu poziția acestora. Puteți citi mai multe despre LG G2 pe Playtech aici.