05 iun. 2013 | 12:00

Sony Vaio Pro 11 – Cel mai usor ultrabook din lume [VIDEO]

ACTUALITATE
Sony Vaio Pro 11 - Cel mai usor ultrabook din lume [VIDEO]

Este mult mai usor decat un MacBook Air si mai usor decat orice creatie din aceasta clasa , poarta numele de Vaio Pro 11.

sony vaio pro 11 ultrabook

Cu toate ca are o configuratie cu mult peste ceea ce ofera Apple cu MacBook Air de 11,6 inci, mai important este faptul ca Sony a reusit sa produca un ultrabook mai usor cu 100 de grame decat dispozitivul companiei din Cupertino. Sistemul din imagine are 998 de grame, poarta numele de Vaio Pro 11 si, cel putin momentan, este cel mai usor ultrabook din lume. Construit desigur pe arhitectura Intel Haswell, acesta si-a facut loc la standul companiei de la Computex.

Vaio Pro 11 este un ultrabook construit pe format clasic de notebook, nu vine cu nici , insa impresioneaza prin trasaturile specifice designului compact. Are un panou Full HD sensibil la atingere de 11,6 inci. Integreaza cel mai nou procesor Core i7 iesit din laboratoarele Intel. Are 8 GB RAM si vine standard cu un SSD de 256GB. Are porturi USB 3.0, HDMI, toate acestea fara sa depaseasca pragul psihologic de un kilogram. Pare efectiv de jucarie, insa integreaza atat un touchpad generos fara butoane la baza cat si o tastatura completa iluminata. In plus, suporta si adaugarea unei baterii suplimentare foarte subtire menita sa-i dubleze autonomia.

Cu toate ca acest produs nu a fost insotit de un comunicat oficial din partea celor de la Sony, motiv pentru care nu avem si o data de lansare aproximativa sau un pret ipotetic, avand in vedere ca vorbim de gigantul japonez nu ar trebui sa asteptam mai mult de 3 luni pana-l vom vedea pe piata.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele