15 apr. 2013 | 10:40

Sediul Facebook intra in noua reclama la aplicatia Home

ACTUALITATE
Sediul Facebook intra in noua reclama la aplicatia Home

Inginerii de la Facebook se pare ca s-au saturat de anonimat, din acest motiv, toti apar in noua reclama.

facebook home launch day campanie reclama

Launch Day este si prima care il implica si pe CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.

Facebook Home, cel mai nou produs al companiei, are nevoie de mai mule reclame si de compatibilitatea cu mai multe dispozitive pana sa devina un succes. Cu toate ca foarte multi s-au grabit sa instaleze Home pe noul lor aparat, cei mai multi utilizatori se pare ca nu sunt multumiti de calitatea aplicatiei sau de experienta pe care o ofera. Din acest motiv, peste 40% dintre cei care au instalat interfata s-au grabit sa o dezinstaleze si, mai rau decat atat, sa-i acorde review-uri de o singura stea pe Google Play.

Reclama de mai jos este filmata la sediul Facebook din Menlo Park, California. In rolul principal este infatisat Zuckerberg care se bucura de lansarea noului Facebook Home. Intr-un post be blogul companiei, un oficial a clasificat clipul ca fiind o metoda distractiva prin care lumea sa priveasca dincolo de cortina programatorilor care s-au implicat activ in dezvoltarea acestei noi aplicatii software. Reclama merita vazuta, daca nu pentru altceva, macar pentru faptul ca o capra striga la CEO-ul gigantului si la un momentdat acesta se afla pana la brau sub apa.

Trecand peste faptul ca momentan nu este compatibil cu dispozitivele din Romania, serviciul a primit in mare parte review-uri pozitive de la personalitati din industria IT. In acest moment problema sta in mainile celor mai multi utilizatori, care prin critici gratuite pot oricand sa ingroape popularitatea Facebook Home.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele