17 iul. 2013 | 12:00

Samsung anunta Galaxy Folder, un telefon ca pe vremuri

ACTUALITATE
Samsung anunta Galaxy Folder, un telefon ca pe vremuri

 

Intr-o perioada in care telefoanele sunt parca toate din ce in ce mai similare, Samsung incearca ceva „nou” cu Galaxy Folder.

Samsung-SCH-W2013 galaxy folder

Telefoanele cu clapeta aproape ca au disparut din portofoliul oricarui operator de telefonie care se respecta. Cu toate acestea, Samsung si-a propus sa ne intoarca in timp si sa arate si adolescentilor din ziua de azi cum era majoritatea telefoanelor in urma cu opt-noua ani, cand Motorola V3 era la putere. Cu toate ca si Samsung a avut un bogat portofoliu de aparate cu clapeta la momentul respectiv, in 2013 sud-coreenii vor sa readuca conceptul respectiv in actualitate.

Galaxy Folder, desi are radacinile in seria de , prin numele Folder tradeaza abilitatea de a se plia. Are un ecran generos cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli si va folosi pentru procesare un SoC dual core de la Qualcomm, Snapdragon S4. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.2.2 Jelly Bean, iar restul specificatiilor par mai degraba asociate cu un terminal low-end.

Nu avem o data exacta in care acest gadget va fi comercializat la noi, dar doritori vor aparea – se vor gasi cu siguranta cativa amatori care vor sa raspunda la telefon ridicand de o clapeta.

Cum vi se mai pare ideea?

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele