14 aug. 2013 | 11:16

Jackery Air este cea mai subtire baterie reincarcabila cu USB

ACTUALITATE
Jackery Air este cea mai subtire baterie reincarcabila cu USB

Superlativele absolute reusesc foarte bine sa vanda un produs, mai ales cand este vorba de unul portabil precum Jackery Air.

incarcator iphone jackery air

Jackery Air este prin intermediul careia va puteti incarca aparate foto, smartphone-uri sau tablete. Are o capacitate generoasa de 5000 mAh, care este aproape suficienta pentru a va incarca complet un smartphone modern de trei ori. Are 124,46 x 7,62 x 58,42 milimetri si doar 154,22 grame. Are dimensiuni atat de compacte, ca iti e mai mare dragul sa o iei cu tine peste tot si sa nu-ti mai faci niciodata griji de faptul ca se termina ziua si nu mai ai baterie la iPhone.

Avand in vedere ca majoritatea gadgeturilor actuale , acesta este un aparat de care chiar aveti nevoie. Faptul ca este cel mai subtire din lume nu reprezinta decat cireasa de pe tort pe care o puteti spune cu dezinvoltura prietenilor atunci cand va intreaba de ce ati ales exact acest model. Carcasa aparatului este din aluminiu, insa portocaliul agresiv este singura optiune cromatica disponibila.

Pe langa pretul de 80 de dolari cu care puteti cumpara aparatul de pe Amazon, ce m-a impresionat enorm este o tehnologie cu numele de Power Lock. Aceasta va permite sa va incarcati bateria o data, sa o puneti in ghiozdan, sa uitati de ea timp de sase luni si cantitatea de energie ramasa in baterie sa fie aceeasi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele