02 mai 2013 | 16:00

HTC: Sa va spun o „poveste”… [VIDEO]

ACTUALITATE
HTC: Sa va spun o

Daca ati avut o satisfactie deosebita cand ati vazut , acum puteti viziona si un scurt metraj despre designul HTC One.

htc one design video

Incercand probabil sa justifice preturile din ce in ce mai exorbitante pe care le platim pe smartphone-urile de varf ale momentului, companii precum Apple, Samsung sau despre procesul de constructie al respectivelor aparate.

Un concurent direct pentru Galaxy S4, recent lansatul HTC One este un aparat cu un exterior construit aproape integral din aluminiu si sticla. Pentru ca noul Galaxy este privit de multi ca fiind un upgrade incremental la S3 si urmatorul iPhone are mari sanse sa fie similar estetic cu iPhone 5, acum este momentul ca HTC sa dea lovitura. Cu un nivel de atentie la detaliu remarcabil, cei mai multi jurnalisti din industrie au cazut de acord ca One este eroul care ar putea sa salveze compania si sa readuca profitul HTC pe o curba ascendenta.

Clipul de mai jos, ca si in cazul celorlalte scurt metraje de la alti producatori, este un colaj format din secvente din procesul de asamblare si interviuri cu designerii implicati in productia aparatului. Chiar si daca nu solidarizati cu termenii laudativi de marketing care domina prezentarea, partea de frezare si modelare a carcasei din aluminu va vor ramane cu siguranta in memorie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele