23 apr. 2013 | 13:30

Eton BoostTurbine 2000 iti incarca telefonul printr-un dinam

ACTUALITATE
Eton BoostTurbine 2000 iti incarca telefonul printr-un dinam

Nu este singurul produs de acest gen, insa Eton BoostTurbine este primul care combina un power pack clasic cu

Eton BoostTurbine 2000 manivela

Ideea rotirii unei manivele pentru a-ti incarca telefonul s-ar putea sa-ti aduca un pic aminte de evul mediu. Cu toate acestea, fara emotie, pot afirma ca acesta este decat in urma cu 5 ani.

Bateriile telefoanelor inteligente moderne tin din ce in ce mai putin, nici macar nu conteaza daca esti utilizator de iPhone sau de Galaxy S. Pentru ca ai sanse din ce in ce mai mici sa mai prinzi sfarsitul zilei cu 10 procente la baterie, Eton BoostTurbine este solutia de siguranta de care ai nevoie in ghiozdan.

Gadgetul din imagine poate fi achizitionat in doua versiuni, de 2000 mAh cu 60 de dolari si 1000 mAh cu 50 dolari. Ambele variante sunt dotate cu un port USB si ambele se pot incarca de la priza, folosind incarcatorul inclus in pachet. Problema majora apare atunci cand nu aveti o priza in apropiere, context in care puteti apela fara probleme la manivela integrata in carcasa pentru genera putina energie pentru smartphone-ul din buzunar sau tableta din ghiozdan. Dupa spusele producatorilor, un minut rotit  manivela ar trebui sa va permita sa mai faceti o poza, sa dati un SMS sau sa vorbiti la telefon 30 de secunde.

In cazul in care sunteti in mijlocul pustietatii sau sunteti la birou si vreti sa va reciclati nervii pe care vi i-a provocat seful, datul la manivela pentru a va incarca gadgeturile s-ar putea sa fie solutia cea mai buna.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele