11 ian. 2013 | 16:20

Cyberpunk 2077 primeste teaser trailer, cateva detalii

ACTUALITATE
Cyberpunk 2077 primeste teaser trailer, cateva detalii

Cyberpunk 2077 a fost anuntat in urma cu aproape un an, insa pana in prezent nu am primit foarte multe informatii despre acesta. Studioul polonez CD Projekt RED a preferat sa astepte pana sa ofere detalii despre noul joc, insa tacerea a fost rupta de un nou trailer pe care l-am atasat mai jos.

Cyberpunk 2077

Acesta pare sa fie realizat cu grafica pre-randata, insa reuseste sa ne atraga in atmosfera futurista a universului Cyberpunk. Pe langa aspectul vizual si cateva indicii despre directia povestii, am aflat si cateva mici detalii despre o posibila data de lansare. Desi trailerul ne informeaza ca jocul va fi lansat „cand va fi gata”, un indiciu ascuns dezvaluie ca Cyberpunk 2077 este programat in acest moment pentru sfarsitul anului 2015. Chiar si asa, exista posibilitatea ca aceasta sa fie depasita, insa exista un alt proiect care va aparea intre timp si despre care vom primi mai multe detalii pe 5 februarie.

Toate aceste indicii ne pot duce cu mintea la seria de succes The Witcher, care a fost dezvoltata de CD Projekt, insa pana luna viitoare nu vom sti cu siguranta. Singurele detalii care au fost oferite despre acest joc l-au descris ca o experienta open world, cu o poveste „intensa”.