13 nov. 2013 | 07:40

Concept: Cum arată primul iTV sau Apple TV curbat?

ACTUALITATE
Concept: Cum arată primul iTV sau Apple TV curbat?

Dacă cei de la Apple refuză în continuare să ne onoreze cu un televizor revoluţionar al companiei, designerii independenţi creează concepte precum un Apple TV curbat.

itv apple-tv-concept-1

În imaginile alăturate poate fi văzut în detaliu sau iTV într-un format cât se poate de plauzibil. Construit în jurul unor elemente de design care aduc aminte de ultimul iMac, dar cu un panou curbat, acest TV inteligent are mari şanse să se materilizeze în următorul an, dacă zvonurile se confirmă. Tot mai multe publicaţii online au adunat zvonuri referitoare la un . Momentan, nu au fost făcute publice oficial nici un fel de informaţii în această direcţie, însă CEO-ul Tim Cook a dezvăluit că în 2014 compania pe care o conduce va intra într-o nouă categorie de produse. Care să fie, oare?

În teorie, este la fel de probabil ca toate zvonurile să facă referire la un smartwatch al gigantului din Cupertino. Personal, sper ca un altfel de Apple TV curbat care să îmbine într-un mod revoluţionar elemente de design, tehnologii hardware şi aplicaţii software să iasă din mintea inginerilor conduşi de Jonhy Ive. Cine știe, poate în aproximativ 12 luni nu veți mai strânge bani anual doar pentru un nou iPhone şi un nou iPad, ci şi pentru un nou smart TV cu un nume adecvat, de genul iTV sau Apple TV curbat.

itv apple tv-concept-4

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele