07 mai 2013 | 13:30

Adobe lucreaza la noi unelte de desen pentru tablete: Project Mighty si Napoleon

ACTUALITATE
Adobe lucreaza la noi unelte de desen pentru tablete: Project Mighty si Napoleon

Adobe si-a anuntat doua noi unelte de desen Project Mighty si Napoleon, dedicate tabletelor.

Project Mighty

Project Mighty este un stylus sensibil la apasare, conectat cu Adobe Creative Cloud (fostul Creative Suite). Napoleon este o rigla care lucreaza ca un raportor pentru Project Mighty, putand fi folosita in aplicatiile tabletei. Mighty se conecteaza la Napoleon si tableta wireless, noteaza Electronista.com.

Interesanta a fost demonstratia, condusa pe iPad si iPhone. Un buton de pe stylus deschide un meniu cu pensule si culori, iar aceste optiuni se transfera automat pe dispozitivele pe care este folosit Mighty, datorita conectarii la Adobe Creative Cloud. Setarile pot schimbate astfel incat atingerea normala a ecranului sa poata nu doar desena, ci si sterge anumite elemente.

Napoleon foloseste la trasarea curbelor si liniilor pe tableta, precizia fiind obtinuta cu ajutorul lui Mighty. Rigla are o serie de forme pentru diverse functionalitati, precum arc, unghi.

Mighty and Napoleon functionaeaza pe baza de acumulatori.

Desi demonstratia a fost facuta, Project Mighty si Napoleon se afla inca in stadiu de dezvoltare, asteptam o lansare oficiala si un pret.

Cat de mult v-ar placea noile unelte de desen Adobe?