22 oct. 2012 | 15:53

Sony reinnoieste gama de laptop-uri VAIO

ACTUALITATE
Sony reinnoieste gama de laptop-uri VAIO

Astazi a avut loc evenimentul de lansare a noii serii de ultrabook-uri si laptop-uri Sony VAIO destinate pietei din Romania incepand cu aceasta toamna.

Lansare Noua Gama VAIO

Fara indoiala cel mai interesant model este noul VAIO Duo 11 o combinatie intre un ultrabook si o tableta, un device cu un display tactil cu design surf slider. Jucaria vine cu un touchscreen Full HD de 11,6 inci, procesor Intel Core i5-3317U, 4GB DDR 3 RAM, 128GB SSD si Windows 8 preinstalat. In ciuda dimensiunilor de invidiat, aproximativ 18 mm grosime si o greutate de 1,3 kg, noul VAIO nu face rabat la capitolul conectivitate prin: Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, Enthernet, USB 3.0. VGA, HDMI, cititor de carduri si un pachet impresionant de senzori: NFC, Accelerometru, Gyro, Digital Compass si modul GPS.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sony VAIO DUO 11/”/]

VAIO Duo 11 ofera utilizatorilor si o multime de programe special optimizate pentru utilizarea touchscreen-ului si a stylusului digital oferit in pachet. Printre acestea se numara atat aplicatii de tip office: Active Clip (decuparea fotografiilor şi editarea grafica a acestora), Note Anytime (pentru notite), precum si aplicatii multimedia sau de socializare: Music si SocialLife.

Asadar noul ultrabook/tableta vrea sa combine performanta unui laptop cu portabilitatea si usurinta in utilizare a unei tablete, ambele intr-un device modern ce va intra pe piata la un pret de aproximativ 6000 de lei.

Tot astazi, cei de la Sony au prezentat si noile modele de laptop-uri VAIO cu specificatii imbunatatite, ecrane tactile si noul sistem de operare Windows 8. Printre eroii noii serii se numara si noul VAIO T13, un ultrabook cu touchscreen care incearca sa combine performantele unui PC cu experienta de utilizare a unei tablete.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sony VAIO T13/”/]

Si celelalte serii au cunoscut imbunatatiri semnificative, seria E fiind completata de modele cu noile procesoare Inter Core, vedeta fiind modelul de 17 inci Full HD cu procesor quad core i7.

Seria S, destinata utilizatorilor business se lauda cu noi modele de 13,3 si 15,5 inci, disponibile cu ecran Full HD si cele mai noi procesoare Intel Core.

Noua gama de laptop-uri si ultabook-uri Sony VAIO va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu data de 26 octombrie.