28 aug. 2012 | 15:00

Reduceri la final de august

ACTUALITATE
Reduceri la final de august

intro

 

www.koyos.ro este in aceasta saptamana cea mai buna optiune pentru cei care stiu ce inseamna un aparat foto compact de varf. Un zoom optic generos, un senzor mai mare decat media, o putere sporita de procesare si rezistenta la intemperii si socuri, totul se strecoara printre specificatiile acestor aparate deosebite. Este adevarat ca nu mai vorbim de compacte de 300-400 lei, insa performanta unui aparat precum Canon S100, Olympus SZ-31MR sau Lumix DMC-FT10EP este incomparabila fata de cea a fratilor mult mai ieftini. In plus, la unele modele mai primiti si cateva cadouri, precum un ghiozdan de transport, o garantie de trei ani sau un card de 4 GB. Astfel de aparate genereaza cele mai surprinzatoare rezultate si sunt o dovada clara a evolutiei tehnologice.

koyos

 

www.sigmanet.ro va ajuta si in aceasta perioada sa scapati de permanenta problema a spatiului liber pe hard disk cu promotii la hard disk-uri externe de 3,5 si 2,5 inci. Accesibile din prima pagina a site-ului, hard disk-urile de mai jos sunt doar o mostra a optiunilor oferite de Sigmanet. Cu USB 2.0 sau USB 3.0, toate produsele marcate pentru promotie nu pot fi gasite mai ieftin in nici un alt magazin online. Nici macar nu sunteti limitat la un singur brand. Seagate, Western Digital sau A-data, toate se numara printre posibilitati. Daca ar fi sa fac o recomandare, eu am un A-data CH94 de 500 GB de mai bine de un an de zile si sunt foarte multumit de el.

sigmanet

 

www.pcgarage.ro este cea mai buna cale pentru pentru cei cu un buget generos de a ajunge la un PC performant, fara a arunca banii pe geam. Cu reduceri de minim 10 procente, in nici un alt magazin online nu veti gasi preturi mai mici la cele cateva configuratii de varf. Aveti procesoare Ivy Bridge de ultima generatie de la Intel, asistate de placi video performante de la AMD sau NVIDIA, hard disk-urile incep de la 500 GB, iar cantitatea de memorie RAM de la 4 GB. Cu alte cuvinte, daca bugetul pentru urmatorul notebook se apropie de 3000-3200 lei nu veti regrata daca va orientati spre PCGarage pentru achizitie.

pcgarage

 

www.marketonline.ro continua sa diversifice ofertele de pe prima pagina. In aceasta saptamana, ofertele includ 3 notebook-uri, un SSD, un eBook Reader si un hard disk extern. Toate sunt la cele mai mici preturi, insa merita sa atragem atentia asupra catorva dintre ele. Hard disk-ul extern de la Western Digital de 3,5 inci cu 2 TB spatiu de stocare si un port USB 3.0 este cea mai buna optiune pe termen lung, chiar si daca suneti utilizatori al unui computer doar cu USB 2.0. eBook Readerul de la Kindle este solutia perfecta pentru cei care isi doresc confortul utilizarii unei tablete exclusiv pentru citit. SSD-ul Intel 520 de 120 GB are 550MB/s la citire si 500 MB/s la scriere specificati iar la doar 680 lei vine si cu un ghiozdan gratuit. In cazul notebook-urilor, daca bugetul va permite, sistemul de la ASUS este o configuratie deosebita. Cu un procesor quad core i7 Ivy Bridge, o placa video NVIDIA Kepler GT650 cu 2GB dedicati, 750GB HDD si 8 GB RAM este posibil sa va puteti juca pe detalii inalte si peste 2 ani aproape orice joc.

marketonline

 

www.clickshop.ro continua sa uimeasca in fiecare saptamana cu niste produse aparent banale dar pe care nu le gasiti nicaieri mai ieftin. Indifent daca va surade ideea unui LED TV 3D de la LG sau a unei tablete de la Acer cu Tegra 3, puteti sa nu va mai ganditi daca merita sa cautati si in alta parte aceleasi produse. In plus, varietatea de produse este foarte mare. Monitorul Benq de 27 inci este printre putinele modele pe care le-am vazut sub 1000 de lei. Camera video Full HD Legria HF R36, la 1600 lei nu doar ca filmeaza Full HD dar integreaza si un zoom optic de 32X pentru a va permite sa capturati si cele mai dificile cadre cu o claritate sporita.

clickshop

 

www.flanco.ro s-a decis in aceasta saptamana sa nu mai faca discriminare la reduceri la TV-uri. Astfel, orice brand de TV-uri comercializate de gigant, Philips, Samsung, LG si altele, vin cu preturi considerabil mai mici pe Flanco.ro decat oriunde in alta parte. In mare parte vorbim de 3D TV-uri cu retroiluminare LED, care pot impresiona atat cand vine vorba de continut in 2 dimensiuni cat si in 3 dimensiuni. Sunt niste dispozitive performante, Full HD cu diagonale din ce in ce mai generoase. Mai ramane doar sa va decideti ce model va place si eventual sa incepeti sa cochetati cu ideea ca un Smart TV va permite sa intrati pe internet, sa accesati clipuri online, pagini de Facebook, Twitter si multe altele. Daca tot ati facut o investe suplimentara ar fi si pacat sa nu profitati de functiile in plus.

flanco

 

www.altex.ro merge pe aceeasi reteta a preturilor mai mici la TV-uri, fara bonuri de reducere sau cupoane. Aplicata mai multor tipuri de produse, dar in special celor de la Philips, reducerea este atat semnificativa cat si suficienta pentru a nu gasi respectivele modele mai ieftin in alta parte. Si aici vorbim exclusiv de TV-uri LED 3D cu functii de  Smart TV, optiuni de redare de continut multimedia de pe un hard disk conectat la USB, plus cateva perechi de ochelari. Nu de alta, dar nu s-ar justifica investia intr-un asfel de produs daca nu aveti si niste timp pe care sa  i-l dedicati.

altex

 

www.mediagalaxy.ro vine cu o oferta originala pentru o serie de produse pe care multi dintre noi nici nu-si imagineaza ca le-ar mai putea cumpara in secolul smartphone-urilor bune la toate. Cu toate acestea, Walkman-urile Sony nu au murit si sunt la fel de moderne si de calitative ca de fiecare data. In plus, acestea vin cu un design original si multiple culori, una mai aprinsa ca alta. Revenind insa la oferta, daca luati un astfel de Walkman de la Media Galaxy in perioada urmatoare, primiti gratuit un bilet la unele dintre cele mai atractive concerte si festivaluri ale verii de la noi. Printre optiuni se numara: Summer Well, Peninsula Targu Mures, Lala Summer Well, Voltaj, Directia 5 sau Horia Brenciu. Din pacate trebuie sa va grabiti pentru ca trece perioada festivalurilor.

mediagalaxy

 

www.domo.ro duce achizitia unui Smart TV 3D de la LG la un nou nivel printr-o oferta fara egal. La cateva modele din 2012, disponibile pe site, primiti cadou o camera video Full HD 3D. Trecand peste faptul ca noile camere video 3D nu sunt deloc ieftine, nici televizoarele nu sunt de lepadat. Mai precis, vorbim de cea mai noua genereratie de LED TV-uri de la LG cu tehnologie Smart TV, browser de internet si tehnologia 3D pasiva Cinema 3D. Pe langa toate acestea, nu trebuie neglijata functia integrata de player multimeda integrata in TV, perfecta pentru a rula orice film de pe un stick USB sau hard disk extern. In plus, fata de saptamana trecuta, la alte cateva modele LED Cinema 3D mai primiti in plus dock-uri audio pentru iPhone si reduceri substantiale in bani. Nici modele 3D de la Philips, Sony sau Samsung nu sunt ocolite de reduceri substantiale, in aceste cazuri insa nu primiti si produse in plus.

domo

 

www.emag.ro va aminteste in aceasta saptamana de calitatea produselor Logitech. Cu o reducere de 20 procente la doua pagini de produse, indiferent daca va doriti un mouse, o tastatura, o pereche de casti sau orice altceva, va fi imposibil sa gasiti respectivele periferice mai ieftin in alta parte. Oferta nici macar nu se rezuma la produse extrem de vechi sau foarte noi. Mai ramane doar sa va decideti ce aveti nevoie prin casa si care este bugetul in care trebuie sa va incadrati.

emag

 

www.f64.ro continua sa fie cea mai buna optiune pentru cei care nu-si doresc doar un aparat foto ci si un pachet complet de accesorii. Mai jos am atras atentia asupra celor doua aparate foto fara oglinda de la SONY din seria NEX-F3, perfecte pentru orice scenariu de utilizare. In acest caz, pe langa faptul ca nu veti gasi respectivele produse mai ieftin in alta parte, in exact acelasi pret veti primi in plus un card de 8GB SanDisk Ultra SDHC de 8GB si o geanta pentru transport de la Matin. Indiferent daca este sau nu pe plac aceasta optiune, atat timp cat va interesati de achizitia unui aparat foto, ar fi pacat sa nu vedeti si optiunile de la F64. In plus, au si un procent impresionant din produsele de pe site pe stoc.

f64

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele