03 apr. 2012 | 12:00

Pixel Qi incepe sa livreze panourile anti-reflexie catre producatori

ACTUALITATE
Pixel Qi incepe sa livreze panourile anti-reflexie catre producatori

PixelQI

Laudata inca din stadiu de proiect de foarte multe companii, site-uri de IT si nu numai, tehnologia Pixel Qi va putea fi intalnita in primele produse in curand.

Ecranul de o calitate nemaipomenita in lumina soarelui va putea fi vazut in curand in peste 10 produse produse, deoarece compania a inceput sa livreze panourile aferente. Asa a anuntat in aceste zile fondatoarea Pixel Qi, Mary Lou Jepsen, pe blogul personal.

Gandite in special pentru tablete si ebook readere, ecranele Pixel Qi vor putea fi vazute pe diverse dispozitive atat cu sisteme de operare Windows, cat si Android.

De la clasele de dispozitive obisnuite care apar cand vorbim de o noua tehnologie de panou, in cazul Pixel Qi se pare ca au fost descoperite si cateva nise mai putin obisnuite: un panou de tranzactii de la o spalatorie auto si un panou pentru tutoriale de golf pe un circuit. Aparent, tehnologia este deja prezenta si in dispozitive militare, insa detaliile aferente acelor scenarii de utilizare sunt confidentiale.

Pentru mai multe informatii legate de primele gazde de panouri Pixel Qi, faceti clic pe oricare din link-urile de mai jos.

In curand:

In urmatoarea etapa, compania lucreaza la panouri Pixel Qi cu o rezolutie mai mare si un consum mai mic de energie electrica.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele