09 iul. 2012 | 10:10

Performanta BlackBerry AppWorld vine cu o doza de optimism pentru RIM

ACTUALITATE
Performanta BlackBerry AppWorld vine cu o doza de optimism pentru RIM

blackberry_app_world

Chiar daca, dupa orice standard, RIM merge din rau in mai rau, se pare ca exista totusi si cateva exceptii la acest trend.

Un noul comunicat al companiei anunta performanta remarcabila de 3 miliarde de aplicatii descarcate din BlackBerry App Word. Cifra este relativ decenta daca e sa ne gandim la momentul deschiderii acestui magazin virtual – 1 aprilie 2009. Cu aproape 100.000 de aplicatii disponibile si o viteza de descarcare de 2,5 milioane de aplicatii pe zi, situatia s-ar putea sa fie mai optimista decat pare la prima pagina.

Desi intr-un post pe blogul companiei se profita de aceasta ocazie pentru a desfiinta mitul ca dezvoltatorii de aplicatii pentru BlackBerry nu au un public foarte numeros, un lucru este sigur. Cei de la RIM au aplicatii in magazinul virtual si se si vand, mai trebuie sa creeze telefoane competitive si revin pe linia de plutire.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele