13 aug. 2012 | 12:00

Google Search cu rezultate din Gmail intra in beta

ACTUALITATE
Google Search cu rezultate din Gmail intra in beta

Google experimenteaza deseori cu functii noi in tot portofoliul sau de servicii. Desi rareori astfel de functii sunt deschise pentru experimentare utilizatorilor obisnuiti, avem de aceasta data de a face cu o exceptie de la regula.

Gmail Update

In ceea ce priveste o noua functie, Google a inceput sa ofere cat mai multe detalii legate de posibilitatea integrarii printre rezultatele la o cautare obisnuita si a mesajelor din Gmail legate de cuvintele cheie cautate. Din fericire, emailurile personale nu se strecoara arbitrar printre rezultate pentru ca oricine sa le vada. Daca veti avea functia activa, in coltul din dreapta sus al ferestrei cu rezultate veti vedea un buton prin care sa vedeti conversatiile care sa se preteaza cautarii respective. In cazul in care vreti sa cititi un email sau o conversatie formata din mai multe emailuri, este suficient sa faceti click pe mesajul de interes si veti vedea o fereastra noua cu respectivele informatii. Exista si posibilitatea de a fi transferati in interfata de Gmail insa aceasta optiune nu este implicita.

Pentru a experimenta cu ochii vostri noua functie este suficient sa accesati http://g.co/searchtrial si sa va inscrieti. Desi va trebui sa asteptati un mail de confirmare de la Google pentru a incepe sa profitati de noua functie, personal ma incanta directia pe care o ia Google Search aici.

Din cate se pare au inceput sa apara mai multe sesizari pe internet prin care utilizatorii se plang ca noua functie este disponibila doar utilizatorilor de Google Chrome si Mozila Firefox nu si Safari. Ramane acum sa va inscrieti si sa vedeti si voi despre ce este vorba.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele