22 oct. 2012 | 12:10

Google iti explica sugestiile la cautare din Knowledge Graph

ACTUALITATE
Google iti explica sugestiile la cautare din Knowledge Graph

Dupa aproape jumatate de an de la introducerea Knowledge Graph, Google inca mai imbunatateste reteta rezultatelor inteligente la cautari.

Google.com detalii

Cu toate ca a durat cateva luni pana am vazut si noi in Romania pagini de rezultate Google precum cea de mai sus, este placut sa vezi ca gigantul face eforturi pentru a-si imbunatati reteta in fiecare zi.

In cel mai nou update la Google Search cu Knowledege Graph, Google a preferat sa explice o parte din rezultatele din sectiunea ,,People also search for”. Mai precis, a facut un efort prin a explica, in momentul in care stai cu mouse-ul pe una din imaginile din dreapta jos, de ce sunt acolo. Care este legatura dintre termenul cautat de voi si cautarile sugerate de Google. In cautarea de mai sus, de exemplu, Angelina Jolie apare pentru ca ,,este partenera lui Brad Pitt. Brad Pit si Angelina Jolie apar impreuna in Mr. si Mrs.Smith”.

In cazul in care sunteti surprinsi de niste legaturi nu foarte evidente in momentul in care cautati ceva, ganditi-va la un singur lucru. Acest sistem va va explica mult mai bine de ce Chuck Norris este o sugestie la cautare atunci cand aveti treaba cu Bruce Lee.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele