09 iul. 2012 | 09:25

FontBomb te ajuta sa explodezi o pagina web

ACTUALITATE
FontBomb te ajuta sa explodezi o pagina web

bomb

Pentru ca de prea multe ori ni se intampla sa ne enervam pe continutul dintr-o pagina web, dintr-o stire sau un articol care ne aduce o veste proasta, de acum exista o solutie pe cat de agresiva, pe atat de pacifista.

FontBomb este numele unui script care foloseste o combinatie de HTML5, Javascript si CSS cu un scop extrem de simplu, acela de a va permite sa puneti bombe pe pagina web incarcata in fata ochilor. Totul se petrece extrem de rapid, si nu sunt necesare decat 3 secunde pentru ca o parte semnificativa din textul afisat pe o pagina web sa fie trimis in toate directiile.

Creat de Phillipe Antoine Lehoux, scriptul poate fi folosit extrem de simplu si de nenumarate ori. Practic, fie faceti click pe acest link si incepeti sa dati click pentru a pune bombe, fie trageti link-ul in bara de bookmark-uri, si faceti click pe el oricand va simtiti distructiv.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele