23 nov. 2012 | 00:58

Black Friday Romania 2012 – Prima Runda EPIC FAIL

ACTUALITATE
Black Friday Romania 2012 - Prima Runda EPIC FAIL

Ora 00:28, toate site-urile inscrise in BLACK FRIDAY si care trebuiau sa inceapa fix la miezul noptii sunt picate si nu dau semne de vreo revenire sau macar zvacnire.

Black Friday web down

In tara lui Papura Voda sugrumata de criza, castigata de politicieni la barbut si dominata de incompetenta, gainarii si coruptie la tot pasul, mai nou nici macar BANII nu mai pot fi cheltuiti intr-o maniera decenta ONLINE.

Primul val de Black Friday se dovedeste un mare FAIL in conditiile in care majoritatea magazinelor online s-au umflat in pene mai ceva decat o armata de curcani frenetici si dornici sa isi mareasca veniturile cu milioane de euro. Din pacate aceasta zi nefasta a lasat curcanii in chiloti, jumuliti si vai de capul lor asemenea pasarilor mancate de Americani cu o zi inainte de Thanksgivingday.

Black Friday mega FAIL

Cum orice vine de la americani se lipeste de poporul roman cu Super Glue, asa si mega, extra, super reducerile din Black Friday au ajuns la urechile tuturor, de la „al cu tata in gura pan la al cu barba sura”. Asa ca oamenii, intaratati de toate mediile posibile si imposibile au dat navala pe Internet sa vada minunea de la miezul noptii.

Si cand colo ce sa vezi, nervi, pumni, frustrari, calculatoare incinse, browsere neputincioase si promotii si oferte din parti. Profit pe aceasta cale sa le multumesc tuturor celor care au aere de mari antreprenori si zei in comertul online, dar nu sunt in stare sa anticipeze faptul ca pentru a castiga multi bani pe internet, eventual intr-o singura noapte, ai mare nevoie de INFRASTRUCTURA, STRATEGIE, OAMENI COMPETENTI, COLABORATORI SERIOSI si multe multe altele.

Nu zice nimeni ca poate ar fi prea usor sau deloc costisitor, dar la ce bun sa ne laudam ca ne pregatim, ca visam la CLOUD, ca suntem „calare pe problema” cand de fapt volumul imens de oameni a prins magazinele TOTAL nepregatite?

Astept cu nerabdare sa vad cum se vor prezenta si restul magazinelor din a doua RUNDA de BLACK FRIDAY incepand cu 6 dimineata. Pana atunci va incurajez sa impartasiti comentarii, pareri sau idei legate de experienta fiecaruia, traita pe viu in marea vanatoare a reducerilor din aceasta noapte 🙂
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Black Friday Romania 2012 – Prima Runda EPIC FAIL/”/]