10 oct. 2012 | 17:30

Allview AllDro Speed Duo de 7 inci – Fratiorul cel mic este si cel mai inteligent

ACTUALITATE
Allview AllDro Speed Duo de 7 inci - Fratiorul cel mic este si cel mai inteligent

Allview Alldro Speed Duo 7 inch

Astazi, la doar o luna dupa lansarea modelului de 9,7 inci, al carui review il puteti gasi la noi pe site, Allview a lansat si fratiorul mai mic al acesteia, cel cu care ne-a „amenintat” la ultimul eveniment. Micutul, ca doar asa ii pot spune mi s-a parut extrem de bine „inchegat” atat la figurat cat si la propriu. Acesta dispune de un procesor dual core de 1.5 GHz, acelasi procesor grafic Mali 400 pe care il regasim si pe celelalte modele mai mari ca si diagonala si o rezolutie foarte buna pentru diagonala sa, si anume 1280×800 pixeli. Intr-adevar mai exista doar o singura tableta cu aceeasi rezolutie, Nexus 7, insa din nou, daca luam in calcul pretul, putem renunta la cele doua nuclee in plus. Mai trebuie sa mentionez ca noul produs vine direct cu Android 4.1 Jelly Bean?

Alldro Speed Duo de 7 inci are un pret de doar 699 Lei, si se va gasi in magazine in foarte putin timp. Ceva imi spune ca stocul celor de la Allview va fi din nou problematic si se va epuiza in primele zile de la lansare. In alta ordine de idei mai jos regasiti o galerie de imagini cu produsul, iar apoi clipul in care se demonstreaza cat de rezistenta este, la propriu. Acum, tableta nu este promovata ca fiind rezistenta la cazaturi sau la apa, insa, este interesant faptul ca s-a realizat acest test in mod public pentru a demonstra acest lucru.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Allview Alldro Speed Duo 7/”/]

Pentru aceste situatii este recomandata noua garantie de tip No Matter What, pe care a introdus-o producatorul pentru produsele sale, ce se poate achita la momentul achizitionarii produsului si care va avea un cuantum de 10 sau 15 procente din valoarea totala a acestuia. De mentionat este si programul de fidelizare al cumparatorului, care, la sfarsitul perioadei de garantie a avut grija de produs, si nu a apelat la reparatii in urma manevrarii neglijente, va beneficia de o reducere la urmatoarele produse achizitionate.

 

Pe langa micuta tableta de 7 inci a fost prezentat si smartphone-ul dual-sim Allview P4, care a primit un upgrade major de performanta, acum inauntrul acestuia aflandu-se in procesor dual-core. Diferenta intre cele doua smartphone-uri este destul de neglijabila, in sensul ca vechiul model este disponibil la un pret de 1199 lei iar cel dual-core lansat astazi la doar 1299 lei. Recomand varianta dual-core, mai ales pentru ca s-a mai lucrat si la interfata care se misca mult mai bine acum. De asemenea se lucreaza intens si la update-ul celorlalte tablete la noul sistem de operare si de asemenea la o noua aplicatie de stiri, mult mai usor de utilizat si care va putea pe viitor sa salveze si in offline unele materiale pentru a le putea citi atunci cand nu aveti acces la internet.

Allview P4 Dual Core