Zannidache a făcut-o să plângă pe o Faimoasă la Survivor. Acuze extrem de grave

Zannidache a făcut-o să plângă pe o Faimoasă la Survivor. Acuze extrem de grave
Zannidache a făcut-o să plângă pe o Faimoasă la Survivor. Acuze extrem de grave

Survivor România este emisiunea unde trăirile sunt la maximum, dar în aceeași măsură si nervii concurenților sunt puși la încercare.

Acuzații grave la Survivor România

Cel de al doilea joc de amuletă al acestei săptamâni a fost câștigat de Faimoși. Însă, momentul nu s-a finalizat tocmai bine, deoarece în consiliul de eliminare a început un scandal.

După o dispută pe care a avut-o Culița Sterp cu Jador, primul a ajuns să fie criticat dur de manelist, care l-a numit trădător pe colegul său.

„Știi ce a spus Iisus Hristos? Să ia piatra și să arunce în cel fără de păcat. Culiță e trădător. Vor pleca rând pe rând acasă și rămân eu aici”, a spus Jador la scurt timp după consiliu.

Tensiunea în cadrul competiției este la cote maxime

Concurenta Elena Marin a ajuns și ea subiect de discuție între ceilalți participanți. Zanni este cel care a făcut dezvăluiri despre tânăra concurentă, despre care susține el, ar avea o relație cu Cosmin Stanciu. Acuzațiile vin în contextul iîcare ambii dintre cei doi au parteneri acasă. Concurenta acuzată a izbucnit în plâns.

Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?, i-a spus Zanni tinerei, care părea extrem de uimita de spusele colegului ei de concurs.

Jocul de comunicare, o miză imensă pentru echipe

Concurenții de la Survivor România trăiesc emoții intense în cadrul competiției. Fiecare dintre ei este hotărât sa dea tot ce poate mai bun pentru a ieși învingator. „Jocul de comunicare” este o miza mare pentru participanți, deoarece la final echipa care va ieși învingătoare va putea să primească mesaje din partea familiei. Una dintre concurentele care și-a exprimat cu lacrimi în ochi dorul de casă și de fiul ei a fost Majda.

Ediția din aceasta seară se anunță a fi foarte captivantă. Unii dintre concurenți vor avea parte de accidentări, în goana pentru câștig, conform wowbiz.ro.

Majda ar fi participanta care are nevoie de îngrijiri, iar Elena Marin va avea și ea parte de incidente nefericite, scrie sursa.

.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI