Cine este noua concurentă din echipa Faimoșilor. Veste incredibilă la Survivor România 2021

Cine este noua concurentă din echipa Faimoșilor. Veste incredibilă la Survivor România 2021
Ce cadou i-a făcut Costi Ioniță lui Jador. Semnificația darului de la Survivor România

Deși în echipa Războinicilor se strâng rândurile, surpriza din partea echipei ”Survivor România 2021” este că noul concurent intrat în junglă va ajunge în echipa adversă, ce a Faimoșilor. Georgiana a fost mutată în tabăra roșie în urma unei încăierări cu foștii săi colegi, Lucian a părăsit competiția în urma unei accidentări, iar Andreea a fost nominalizată să părăsească insula în urma votului publicului. Noua vedetă care se alătură celebrităților în lupta pentru supraviețuire.

Echipa Survivor România 2021 se mărește. Va veni o nouă concurentă la Faimoși

Ana Porgras (27 de ani) se alătură echipei Faimoșilor, după ce inițial a fost înlocuită în concurs de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat. Fosta gimnastă este pregătită acum să înfrunte peripețiile din Republica Dominicană alături de echipa roșie.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat sportiva.

Este una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești

Ana Porgras are în palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la bârnă, obținută la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică din Londram din anul 2009. Aceasta s-a retras din sfera sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după multiple accidentări.

Jocuri de culise în echipa roșie. Declarații din următoarea luptă

Urmează o nouă ediție joi, de la ora 20:00, pe Kanal D. Urmează jocul pentru recompensă. „Trebuie să vă depășiți limitele. De fiecare dată pot apărea noi și noi surprize. În Survivor România primit doi concurenți noi”, atenționează gazda show-ulu, Daniel Pavel.

„Au început niște jocuri de culise ca să le spunem așa”, a spus Roxana Nemeș.

„Plecarea Andreei din echipa noastră o văd ca pe un atuu”, a declarat Marilena.

„Nimeni nu-i șef aici, dar dacă eram să ne alegem un șef, cu siguranță nu erai tu ăla”, spune Culiță Sterp.

„Culiță îi ține partea oricărei femei”, zice Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI