Elena Marin, de urgență la spital. Ce a pățit Faimoasa de la Survivor România

Elena Marin, de urgență la spital. Ce a pățit Faimoasa de la Survivor România
Ce a pățit Elena Marin

Elena Marin face parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În urmă cu puțin timp, vedeta a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit Faimoasa veți afla în continuare.

Elena Marin, de urgență la spital. Ce a pățit Faimoasa

Mai exact, Elena Marin, cea care a înlocuit-o pe Ana Porgras la ”Survivor România”, a avut nevoie urgentă de îngrijire medicală, după ce a avut foarte mari dureri de stomac. Potrivit colegilor din echipa Faimoșilor, aceasta ar fi mâncat prea multă nucă de cocos.

În urmă consultațiilor făcute de medicul chemat să o asiste, s-a decis ca Elena Marin să fie dusă la spital pentru investigații mai amănunțite. Așadar, prezentatorul emisiunii a anunțat că dansatoarea Andreei Bălan nu va fi alături de colegii săi în ediția din această seară a show-ului din Republica Dominicană.

Culiță Sterp este pregătit pentru o nouă confruntare

Se pare că cunoscutul artist Culiță Sterp este pregătit și își dorește foarte mult ca echipa sa să câștige. Cu toate acestea, cântărețul este puțin sceptic în privința Faimoaselor, care, după cum spune el, sunt mult mai slabe decât concurentele din echipa Războinicilor.

”Astăzi urmează să avem un joc, motivația mea e bună. Cred că voi câștiga ca și în celelalte dăți. Mă rog la Dumnezeu să câștig, mereu mă rog.

Sunt mai rezervat în privința fetelor , Pentru că ele sunt mai…cum am spus și zilele trecute, au cam pierdut. Sper să câștige și ele de data asta. Ele se supără pe mine când le spun, dar cam ăsta e adevărul. Cea mai bună de la noi e mai slabă decât cea mai slabă de la ei”, a spus Culiță Sterp, potrivit wowbiz.ro.

Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras

Chiar înainte de plecarea în Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a avut loc o schimbare. Mai exact, Ana Porgras a fost înlocuită de Elena Marin, deoarece fosta gimnastă nu a mai putut să concureze din pricina unor probleme medicale.

Dansatoarea Andreei Bălan a acceptat provocarea de a participa la show-ul din Dominicană. Elena Marin voia să demonstreze că poate face față oricărei încercări din viața ei. În vârstă de 33 de ani, frumoasa concurentă a Faimoșilor are o înălțime de 1,68 metri și cântărea la începutul emisiunii 50 de kg. Ea nu este pasionată doar de dans, a mai avut roluri în seriale precum ”Secretul Mariei, ”Burlacii” sau ”Spitalul de Urgență”, potrivit VIVA!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI