16 iul. 2021 | 15:09

Zanni speră să dea lovitura acum, după ce a câștigat Survivor România. Ce anunț major a făcut

Monden
Zanni speră să dea lovitura acum, după ce a câștigat Survivor România. Ce anunț major a făcut
Zanni speră să dea lovitura acum, după ce a câștigat Survivor România

Zanni speră să dea lovitura după ce a câștigat Survivor România 2021. El a fost votat de telespectatori în competiția dintre el și Andrei, amândoi fiind finaliștii emisiunii.

Zanni speră să dea lovitura acum, după ce a câștigat Survivor România

De altfel, Zanni este decis să le mulțumească celor care l-au susținut pe tot parcursul competiției așa cum știe el mai bine, printr-o piesă pe care le-o dedică exclusiv fanilor săi. El a spus că va scoate o piesă împreună cu mentorul său, Alex Velea, în semn de recunoștință. Zanni a făcut anunțul pe contul său de Instagram.

””Doamne, da-mi putin noroc”, piesa pe care am pregatit-o cu @iamvelea in semn de recunostinta pentru tot ce ati facut pentru mine. Va multumesc din suflet pentru toate reactiile voastre! Sunteti aici cu mine? Sunteti pregatiti? La 50k like-uri, dam drumul la videoclip. Let’s gooooo buoy”, a scris Zanni pe Instagram, iar fanii i-au transmis multe mesaje de încurajare.

De asemenea, artistul a fost întrebat pe Internet și dacă și-a cumpărat apartament, aceasta fiind, de altfel, dorința sa încă de la terminarea concursului. Zanni a răspuns că încă nu i-au intrat banii de pe urna câștigării competiției și că, momentan, locuiește în casa lui Alex Velea și a Antoniei.

El a mai spus că așteaptă să își cumpere apartamentul în următoarele săptămâni. Cu toate că el a fost marele câștigător de la Survivor România, Zanni a spus că nu ar mai repeta experiența acestei emisiuni, deoarece o consideră o experiență pe care o faci doar o dată în viață.

Zanni, tarif mai mare după Survivor România

De altfel, Zanni a ținut să-i mulțumească tot timpul lui Alex Velea, care l-a descoperit și l-a ajutat. El a avut fler la soliști, așadar toți cei care i-au bătut la ușă pentru ajutor se află acum în topurile muzicale.

”Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500 de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană”, ne-au spus apropiații lor, pentru Impact.ro.

Zanni are planuri mari acum și vrea să își cumpere propria locuință.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a spus Zanni care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro