Ce a pățit Alex Velea după ce s-a întors Zanni în România. Florin Ristei a fost șocat să-l audă la Neatza

Ce a pățit Alex Velea după ce s-a întors Zanni în România. Florin Ristei a fost șocat să-l audă la Neatza
Ce a pățit Alex Velea după ce s-a întors Zanni în România. Florin Ristei a fost șocat să-l audă la Neatza

Zanni este marele câștigător al Survivor România. El a venit acasă cu marele trofeu al competiției, dar și cu un premiu în valoare 50.000 de euro.

Ce a pățit Alex Velea după ce s-a întors Zanni în România

Zanni a dezvăluit că ar vrea să își cumpere un apartament cu banii câștigați și să se mute din cămin. El a fost întâmpinat la aeroport de toți prietenii din gașca lui Alex Velea, inclusiv de prietenul lui cel mai bun, Matias.

Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Alex Velea a făcut dezvăluiri despre venirea lui Zanni în România, după mai bine de jumătate de an petrecut în Republica Dominicană.

Velea a rămas fără voce pentru că a strigat cât a putut de tare atunci când l-a văzut pe protejatul lui venind acasă cu marele trofeu.

„Nu mai am voce, am răgușit de nu mai pot. A venit Zanni de la emisiunea unde a stat o viață. Nu dau numele, se știe oricum” le-a povestit Velea prezentatorilor de la Neatza.

Ristei l-a întrebat pe cântăreț cât a stat Zanni în competiție.

„Cât a stat? Chiar a stat 6 luni?”, a întrebat Ristei.

„O viață a stat. Chiar 7 luni”, a răspuns Velea, mândru de cel pe care l-a adus în gașca Golden Boy Society și care s-a dovedit a fi preferatul publicului.

Velea a povestit că Zanni arată la fel, chiar dacă au fost multe dăți în care poate nu a avut ce să mănânce, a făcut sport zilnic și a dat dovadă de o rezistență ieșită din comun.

Velea a recunoscut că el nu a putut rezista în Asia Express, acolo unde era nevoit să meargă kilometri în șir, să își găsească mâncare și cazare.

Deși este într-o formă de zile mari și nu ratează niciun antrenament la sală, sportivul are un regim alimentar special și nu mănâncă orice. Mesele lui sunt constituite în principal din proteină, cel mai adesea carne de pui slabă, în timp ce carbohidrații și-i ia din orez.

„Arată însă la fel, e mult mai puternic decât mine. Pe mine m-a terminat când am fost la Asia Express”, a recunoscut Velea.

Ce a mâncat prima oară Zanni când s-a întors în România

Zanni a ajuns în România și a trecut pe la Alex Velea și Antonia acasă. După multe luni în care a suferit de foame, acum el a fost răsfățat de cei doi artiști și cum a ajuns a început să mănânce un bol cu cereale.

Antonia: Mă întreabă toată lumea ce faci. Zanni mănâncă cereale.

Zanni: Mănânc cele mai șmechere cereale. N-ai văzut așa ceva. Sunt un premiu, ca cel de la Survivor.

Antonia: Și telefonul tău unde e?

Zanni: Telefonul meu e aici. Am încercat să citesc toate mesajele și să le răspund oamenilor, dar prefer să le răspund printr-un vlog.

Antonia: Abia ai venit. Hai, ușor, ușor. Poftă bună!

Câștigătorul Survivor a mărturisit că visul lui este să își ia un apartament pe care să îl mobileze după bunul plac.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vă mulțumesc că ați câștigat timp alături de mine. Cel mai important e să fii tu”, a spus supraviețuitorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI