Zanni și Sebastian Chitoșcă, scandal neașteptat la Survivor România: ‘Cel mai plângăcios’

Zanni și Sebastian Chitoșcă, scandal neașteptat la Survivor România: ‘Cel mai plângăcios’
Zanni si Sebastian Chitosca, scandal neasteptat la Survivor Romania

Conflict neașteptat în cadrul competiției din Republica Dominicană. Deși până acum au fost cei mai buni prieteni și mereu s-au susținut unul pe celălalt, Zanni și Sebastian Chitoșcă s-au luat la ceartă la Survivor România. Despre ce este vorba, de fapt, și de la ce s-au luat cei doi Faimoși.

Zanni și Sebastian Chitoșcă, scandal neașteptat la Survivor România

Veste surprinzătoare la Survivor România. Competiția din Republica Dominicană se apropie cu pași rapizi de marea finală, iar cei șapte concurenți rămași în competiție luptă cu toate puterile pentru a câștiga marele premiu al acestui sezon.

Deși până acum Zanni și Sebastian Chitoșcă au fost prieteni la cataramă, susținându-se reciproc de fiecare dată, iată că acum apar primele tensiunin între cei doi Faimoși. Sebi îl numește pe trapper plângăcios, iar Zanni consideră că fostul fotbalist de la FCSB este „șeful la scuze”.

Sebastian Chitoșcă: Fratele meu Zanni, sincer, la cald este cel mai plângăcios.

Zanni, către Sebi: Nu vreau să zic, dar mie mi se pare că tu ești șeful la scuze

Zanni îl imită pe Sebastian Chitoșcă: Zannidache, vorbești de scuze, ești șef pe scuze! Ești cel mai plângăcios!

Albert Oprea: Oameni foarte votați, iubiți de public și trebuie să ne asigurăm. Primul care m-a întrebat a fost Sebastian, dacă se plânge Zanni și i-am zis că da, se plânge.

Zanni: Ai spus că sunt plângăcios, că îmi caut scuze mereu, asta ai spus.

Sebastian Chitoșcă: Lasă-mă! Nu te victimiza așa, vere!

„Nu te mai umfla atât!”

Dar asta nu este tot. Presiunea competiției îi apasă pe cei doi Faimoși, care se ceartă și pe traseu în ediția de vineri, 25 iunie:

Sebastian Chitoșcă: Ți-am zis de 10 ori!

Zanni: El ridică tonul la mine când îmi spune ceva

Sebastian Chitoșcă: Nu te mai umfla atât!

Albert Oprea: Lasă că ne vedem noi.

Maria Chițu l-a dat de gol pe Zanni la Survivor

Maria Chițu i-a mărturisit Elenei Marin ce părere are despre Zanni. Războinica susține că protejatul lui Alex Velea are o strategie bine pusă la punct și profită pentru a câștigă simpatia publicului de acasă.

„Hai sa-ti dau un exemplu cum e Zanni! Aici e linia de finish a concursului si noi suntem aici! Si trebuie sa alergam pana la linia de finish! Zanni nu alearga pe langa ceilalti, el pune piedici, stii, ca sa ajunga la linia de finish, asta e strategia prin care lupta el sa ajunga primul!”, a spus Maria Chitu despre Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI