Ce a spus Elena Ionescu despre Elena Marin de la Survivor România. Are dreptate?

Ce a spus Elena Ionescu despre Elena Marin de la Survivor România. Are dreptate?
Ce a spus Elena Ionescu despre Elena Marin de la Survivor Romania

Competiția Survivor România se apropie cu pași rapizi de marea finală. În concurs au mai rămas doar cei mai buni dintre Războinici și Faimoși, iar conflictele și tensiunile devin din ce în ce mai apăsătoare. Ce a declarat Elena Ionescu despre coregrafa Elena Marin. Fanii acum au aflat.

Ce a spus Elena Ionescu despre Elena Marin de la Survivor România

Câștigătoarea primului sezon Survivor România urmărește emisiunea de la Kanal D cu sufletul la gură, de joi până duminică. Elena Ionescu, solista de la Mandinga, are emoții pentru cei trei Faimoși rămași în competiție și o susține pe Elena Marin, singura fată rămasă în echipa roșie.

Celebra cântăreață a mărturisit că trăiește, alături de concurenți, fiecare emoție, amintindu-și cu drag de propria ei experiență în Republica Dominicană. Pentru că știe exact cât de grea este lupta de supraviețuire de la Survivor România, întrebată cine crede că va aduce acasă marele trofeu al sezonului 2, bruneta nu s-a putut pronunța, spunând că oricine are șanse să câștige concursul:

„Trăiesc emoții uitându-mă acolo la ei, îmi doresc să câștige toți, pentru că știu cât de greu e pentru fiecare. E atât de greu să spui că unu-i mai bun ca celălalt, pentru că toți trăiesc în aceleași condiții foarte, foarte grele și știu ce înseamnă „Survivor” cu adevărat. Nu pot decât să fiu mândră de ei pentru că îi văd că se descurcă și se străduiesc să facă tot ce-i mai bun.”

Motivul pentru care Elena Ionescu o susține pe Elena Marin la Survivor România

Cu toate acestea, Elena Ionescu spune că rezonează foarte bine cu Faimoasa Elena Marin, pe care o susține din tot sufletul. Câștigătoarea Survivor România 2020 o consideră pe tiza ei o femeie puternică și ambițioasă, pe care speră să o vadă în marea finală a competiției din jungla dominicană.

„E greu să dai un pronostic, e destul de greu să spui acum care dintre ei ar fi câștigător. Îmi place ambiția pe care o văd și îndemânarea pe care o are Zanni, îmi place și forța Elenei care tolerează anumite lucluri pe care de altfel le-am întâlnit și la mine în perioada în care am fost.

Îmi place Albert, e un om așezat, care gândește, are o strategie bună. Fiecare are câte ceva în momentul de față. Sunt firi puternice toți cei care au rămas și nu prea știi care ar fi cel mai bun.

„Este o fată puternică. Ce pot să zic, îi urez baftă, să reușească să ajungă în finală, să dea Dumnezeu să fie așa cum trebuie. Să-i dăm forță că e femeie.”, a declarat Elena Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI