Maria l-a dat de gol pe Zanni la Survivor România. Ce le face concurenților pentru a își asigura finala

Maria l-a dat de gol pe Zanni la Survivor România. Ce le face concurenților pentru a își asigura finala
Maria l-a dat de gol pe Zanni la Survivor Romania

Elena Marin se simte din ce în ce mai persecutată la Survivor România, iar tensiunile dintre ea, Zanni și Sebastian Chitoșcă continuă, în special acum când competiția din Republica Dominicană se apropie cu pași rapizi de marea finală. Ce spuna Maria de la Războinici despre Faimosul trapper.

Maria l-a dat de gol pe Zanni la Survivor România

După ce s-a certat din nou cu Zanni, trapperul aducându-i o nouă serie de acuzații și insulte, frumoasa coregrafă Elena Marin a cedat psihic și s-a descărcat noii sale prietene Maria Chițu, blondina de la Războinici.

Chiar dacă sunt rivale pe traseu, Războinica și Faimoasa se înțeleg foarte bine în camp și petrec destul de mult timp împreună, sprijinindu-se una pe cealaltă. Elena Marin s-a simțit, din nou, atacată de către coechipierul ei, apelând la noua ei prietenă pentru o vorbă bună și puțină înțelegere.

„Îmi dau seama că am ramas singură și că îmi va fi foarte greu atât la joc, cât și în camp, cât și în a avea discuții și în a mă exprima și a spune ceea ce simt nu doar cu ei ci cu oricare dintre ei! Am o vorba pe care mi-o amintesc de la tati, întotdeauna ăla care este mai deștept cedează!

Ce să fac? Să stau să ne batem în discuții, ba nu că eu cred asta despre tine, ba nu că eu cred asta, că asta e adevărat… N-am cum! Singurul lucru pe care mă bazez si nu vreau să fac apel si sa zic cum zice el, să vadă oamenii de acasă cum este el, nu! Singurul lucru pe care pot sa-l spun este că îmi doresc să se vadă acasă adevărul!”, i s-a confesat Elena Marin Mariei Chițu la Survivor România.

Maria Chițu i-a mărturisit Elenei ce părere are despre Zanni. Războinica susține că protejatul lui Alex Velea are o strategie bine pusă la punct și profită pentru a câștigă simpatia publicului de acasă.

„Hai sa-ti dau un exemplu cum e Zanni! Aici e linia de finish a concursului si noi suntem aici! Si trebuie sa alergam pana la linia de finish! Zanni nu alearga pe langa ceilalti, el pune piedici, stii, ca sa ajunga la linia de finish, asta e strategia prin care lupta el sa ajunga primul!”, a spus Maria Chitu despre Zanni.

Elena Ionescu o susține pe Elena Marin în marea finală de la Survivor România sezonul 2

Câștigătoarea primului sezon Survivor România o susține pe Elena Marin, pe care o vede în finala competiției din Republica Dominicană:

„E greu să dai un pronostic, e destul de greu să spui acum care dintre ei ar fi câștigător. Îmi place ambiția pe care o văd și îndemânarea pe care o are Zanni, îmi place și forța Elenei care tolerează anumite lucluri pe care de altfel le-am întâlnit și la mine în perioada în care am fost.

Îmi place Albert, e un om așezat, care gândește, are o strategie bună. Fiecare are câte ceva în momentul de față. Sunt firi puternice toți cei care au rămas și nu prea știi care ar fi cel mai bun.

„Este o fată puternică. Ce pot să zic, îi urez baftă, să reușească să ajungă în finală, să dea Dumnezeu să fie așa cum trebuie. Să-i dăm forță că e femeie.”, a declarat Elena Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI