Zanni, enervat de gesturile colegilor de la Survivor România: ‘Lăsați vrăjeala’

Zanni, enervat de gesturile colegilor de la Survivor România: ‘Lăsați vrăjeala’
Zanni, enervat de gesturile colegilor de la Survivor România: ‘Lăsați vrăjeala’

Lupta devine tot mai aprigă la Survivor, iar concurenții simt din ce în ce mai mult presiunea competiței. Cosmin a fost transportat la spital, după ce s-a accidentat grav în timpul unei probe.

Zanni, enervat de gesturile colegilor de la Survivor

Colegii lui s-au arătat îngrijorați pentru starea de sănătate a Faimosului, însă Zanni a fost deranjat de atitudinea arătată de cei din echipa roșie, așa că a ținut să clarifice câteva lucruri.

Fostul campion la gimnastică a ajuns la spital, faimoșii au declarat că sunt foarte afectați de incident. Zanni a ținut să îi contrazică și s-a enervat teribil, după afirmațiile făcute de colegii lui.

Deși s-a abținut de la comentarii, Zanni a dat cărțile pe față și a dezvăluit că este de părere că toți Faimoșii se bucură de accidentarea lui Cosmin, iar asta pentru că nu mai sunt nevoiți să dea tot ce pot pe traseu, fostul gimnast fiind unul dintre cei mai buni pe traseu.

Astfel, plecarea lui Cosmin reprezintă un avantaj pentru ei, având mai multe șanse la finala Survivor, este de părere Zanni.

„Vezi discuții în echipă. Ce rău ne pare, săracul, sper că e bine. Băi, lăsați măi vrăjeala asta. Voi știți ce înseamnă ca un campion să plece acasă pe motive medicale.

Înseamnă că voi mai stați o săptămână aici, înseamnă că voi aveți șanse mai mari să ajungeți mai departe. Când aud vrăjelile astea…știu exact ce este în capul fiecăruia.

Nu vă pare rău, mai ales ție, Ștefan, care spuneai să ridice mâna și să plece că ți-era frică la imunități să nu se piardă puncte. Dacă Cosmin va pleca acasă, ne pare rău că e în spital, că poate are ceva, probleme, dar cei noi sunt convins că se bucură categoric că mai au un loc în față’, a spus Zanni.

Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor

Cosmin Stanciu este un sportiv care are la activ două titluri de campion balcanic WUKF, șapte titluri de campion european WUKF și 6 titluri de campion mondial WUKF.

El practică karate de la vârsta de 7 ani și îi antrenează și pe alți copii pasionați de acest sport. În plus, el este antrenor la CBS Fitness Corner Cluj.

„Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice”, a declarat Cosmin Stanciu.

Condiția lui fizică este una impresionantă, iar asta s-a văzut și pe traseu. Din păcate, el a acuzat dureri puternice în zona spatelui și a pieptului, așa că medicii au decis să îl transporte la spital pentru mai multe investigații.

Rămâne de văzut dacă Faimosul va putea să își continue parcursul la Survivor sau drumul lui se va opri aici din cauza problemelor de sănătate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI