Zanni de la Survivor, atacat de Ștefan Ciuculescu. Trei oameni au sărit la bătaie, scandal monstru la Kanal D

Zanni de la Survivor, atacat de Ștefan Ciuculescu. Trei oameni au sărit la bătaie, scandal monstru la Kanal D
Zanni de la Survivor, atacat de un Stefan Ciuculescu

Scandal uriaș la Survivor România. Spiritele se încing în primul joc de imunitate al săptămânii care se desfășoară vineri, 14 mai. În tabăra Faimoșilor izbucnesc, din nou, conflicte, de data aceasta între Zanni și Ștefan Ciuculescu. Ce se întâmplă, de fapt, cu ei. Cine a sărit primul la bătaie și de ce s-a enervat celebrul fotbalist pe protejatul lui Alex Velea.

Zanni de la Survivor, atacat de un Ștefan Ciuculescu

Cei doi își aduc acuzații grave, înainte de proba de diseară. Trapperul este deranjat de atitudinea portarului, despre care spune că se comportă precum un antrenor, îi ceartă și mustrează pe coechipierii săi, având o atitudine agresivă. Zanni consideră că Ștefan Ciuculescu este un bătăuș.

Zanni: Ba este el antrenorul, țipă, are o atitudine agresivă, care ne deranjează. Ne uităm așa la el…

Elena Marin: „Vai, dar Ștefan ce a putut să ne facă și noi, săracii de noi, n-am făcut nimic”, spune ironic coregrafa, luându-i apărarea fotbalistului Ciuculescu.

Ștefan Ciuculescu: Atâtea critici și atâtea acuze. S-a umplut paharul și a dat pe dinafară.

Zanni: Am vorbit de caracter, nu are caracter! Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie. Eu mă bat doar aici, la minte.

Războinicii și Faimoșii se confruntă în primul joc de imunitate al săptămânii, iar tensiunile dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu sunt observate și de către membrii echipei albastre.

Sorin Pușcașu: Clar sunt două echipe acolo și nu știu de care să scape mai repede.

Bogdan Urucu: Zanni și Ștefan mereu trebuie să facă bășcălie de ceva, mereu trebuie să înceapă un scandaș. Sebastian e ca cățelul ăla de latră pe lângă stăpân.

Ștefan Ciuculescu a sărit să-l bată pe Zanni

Într-un moment de maximă intensitate, Ștefan Ciuculescu, Zanni și Sebastian Chitoșcă par că s-ar lua la bătaie, spre surprinderea celorlalți concurenți de la Survivor. Ce se întâmplă, de fapt, între cei trei Faimoși telespectatorii vor afla diseară, de la 20.00, la Kanal D.

Tensiunile dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni au luat o întorsătură neașteptată! Ștefan a sărit să îl ia la bătaie pe Zanni, pe care l-a apărat Sebastian Chitoșcă. Elena Marin a încercat să îl oprescă pe colegul ei Ștefan, însă totul a fost în van.

Ștefan Ciuculescu: D-aia nu vă halesc, perveșilor! Eu cred că tu vrei să pleci acasă!

Elena Marin: Ștefan, te rog, nu…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI