Vulpița stârnește războiul între ProTV și Antena 1. Reacția de milioane a lui Cătălin Măruță

Vulpița stârnește războiul între ProTV și Antena 1. Reacția de milioane a lui Cătălin Măruță
Vezi reacția spumoasă a lui Măruță, la adresa „Vulpiței“ de la Acces Direct

Audiențele în continuă creștere înregistrate de emisiunea „Acces Direct“, difuzată pe Antena 1, fac ca telenovela „Vulpița și Viorel“ să nu mai cunoască final. În ciuda tututor criticilor apărute în mediul online și a multelor reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului, apariția Veronicăi Stegaru pe canapelele platoului de filamare este nelipsită. Ieri nu o știa nimeni, astăzi este vedeta „Acces Direct“.

Vulpița – pricină de război între ProTV și Antena 1

Dacă ratingul a devenit mai important decât alte lucruri esențiale, prezentatorul emisiunii „La Măruță“, difuzată pe ProTV, Cătălin, dă o lovitură de proporții. Se pare că și reprezentanții canalului de televiziune concurent urmăresc povestea Veronicăi și a lui Viorel din Vaslui, care atrage tot mai mulți telespectatori cu fiecere zi ce trece. Unii mărturisesc că se uită din curiozitate, în timp ce alții susțin că vor să observe până la ce nivel de penibilitate se poate ajunge, cei doi adunând chiar mulți fani în jurul lor.

Alături de cunoscutul Axinte, „Vulpița“ și-a început chiar și cariera muzicală, fapt ce-i lasă muți de uimire pe cei de la ProTV.

„Decât asistați social, mai bine artiști“ 

La un moment dat, s-a zvonit că „Vulpița“ și indulgentul ei soț, a căror apariție a făcut ca audiențele Antenei 1 să explodeze, ar putea fi „furați“. N-ar fi fost totuși pentru prima dată în istoria televiziunilor, când protagoniștii ar fi trecut dintr-o tabără în cealaltă pentru recompensele generoase puse la bătaie.

Veronica și Viorel, protagoniștii telenovelei „Vulpița din Vaslui“
Veronica și Viorel, protagoniștii telenovelei „Vulpița din Vaslui“

Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar unul dintre opozanții îndârjiți a fost chiar soțul Andrei, Cătălin Măruță. Acesta a avut o reacție delicioasă pentru public, în momentul în care și-a mărturisit părerea sinceră despre cele ce se petrec pe platourile de filmare ale Antenei 1.

„Decât asistați social la Blăgești, mai bine artiști“, este de părere prezentatorul TV, conform cancan.ro.

Așadar, drama din Vaslui poate fi urmărită în continuare la Antena 1, iar „Vulpița“ rămâne protagonista de la „Acces Direct“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI