Ce s-a întâmplat între Andra și Mihai Petre la PRO TV. Au crezut că nu sunt filmați: „Ai simțit?“

Ce s-a întâmplat între Andra și Mihai Petre la PRO TV. Au crezut că nu sunt filmați: „Ai simțit?“
Gest interpretabil între Andra Măruță și Mihai Petre

Show-ul de talente difuzat pe ProTV nu prezintă numai momente inedite creacte de români înzestrați pentru a impresiona spectatorii și publicul larg, ci și scene încărcate de emoții, în care protagoniștii sunt nimeni alții decât jurații. O situație petrecută pe platourile de filmare ale emisiunii „Românii au Talent“, care a atras imediat atenția telespectatorilor, îi aduce în față pe Andra Măruță și pe Mihai Petre.

Ce s-a întâmplat între Andra și Mihai Petre

O atingere suspectă și intimă, care a dat de gândit multora, a avut loc între jurații Andra și Mihai Petre. Camerele de luat vederi nu erau închise și au surprins detaliul: mâna lui Mihai Petre o mângia liniștitor pe cea a cântăreței.

Gurile rele ar spune că la mijloc ar fi ceva mai mult decât o atingere prietenească, dar se pare că gestul a avut loc în contextul în care Andra a acuzat o stare de rău, iar micul moment nu a fost altceva decât o simplă rugăciune.

Spunând că nu se simte prea bine, vedeta l-a rugat pe jurat să-i spună „Tatăl nostru“, iar el, îngrijorat pentru starea de sănătate a colegei sale de platou, a întrebat-o: „Adică vrei să-ți zic eu în gând?“. Acesta a fost momentul în care mâinile lor s-au împreunat pentru rugaciune, preț de câteva clipe.

Să-ți zic? O să-ți fie mai bine?“, a repetat Mihai Petre, iar Andra a răspuns afirmativ.

„Ai simțit exact când am terminat”

După ce dansatorul a rostit rugăciunea, acesta a întrebat-o pe Andra: „Ai simțit?“, întrebare la care vedeta a răspuns, din nou, pozitiv. „Ai simțit exact când am terminat, a concluzionat Mihai Petre.

Atingere suspectă între cei doi jurați. Foto: cancan.ro
Atingere suspectă între cei doi jurați. Foto: cancan.ro

Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu, și Mihai Petre sunt cei patru jurați ai emisiunii „Românii au Talent“, iar relația dintre ei este una de prietenie, care există și în afara platoului, în viața de zi cu zi.

„Despre toți colegii mei am doar cuvinte de laudă, pentru că sunt adevărați profesioniști, în primul rând, sunt oameni de echipă, deseori mă inspiră și, pe lângă asta, și relația pe care o avem în afara platoului e una frumoasă“, declara, nu cu mult timp în urmă, Mihai Petre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI