Vrei succes pe Instagram în 2022? Astea sunt lucrurile pe care trebuie să le faci

Vrei succes pe Instagram în 2022? Astea sunt lucrurile pe care trebuie să le faci

Instagram are obiective mărețe pentru anul 2022. Vorbim despre noi funcționalități pentru creatorii de conținut și un control mai mare asupra confidențialității, în special în rândul tinerilor. Adam Mosseri, şeful Instagram, a vorbit pe larg despre schimbările care vor apărea pe platformă, unele putând reprezenta rețeta succesului pentru cei care vor să profite la maximum de ceea ce oferă platforma. Mai multe detalii, în continuare.

Vrei succes pe Instagram în 2022?

Cu puțin timp în urmă, șeful Instagram, Adam Mosseri a vorbit despre obiectivele platformei pentru anul 2022, precizând că accentul rămâne pe videoclipuri, un tip de postări pe care rețeaua socială deținută de Facebook s-a axat în ultimii doi ani, unul dintre motive fiind inclusiv nevoia de a face față aplicațiilor concurente, printre care TikTok, una dintre cele mai îndrăgite în rândul utilizatorilor.

Liderul Instagram a anunțat că în anul în care abia am intrat durata instastory-urilor va crește de la 15 la 60 de secunde, având în plus și o serie de funcții „moștenite“ de la aplicația deținută de ByteDance, cum ar fi comentariile prin Reel, minifilme similare cu poveștile, cărora Instagram le dedică un meniu propriu, precum și text-to-speech pentru videoclipuri.

„Va trebui să regândim ce este Instagram cu adevărat, pentru că lumea se schimbă rapid şi noi trebuie să ne schimbăm odată cu ea“, a explicat Adam Mosseri.

Citește și: Trucul simplu care arată dacă ești ascultat pe Facebook sau Instagram. Așa îți vei da seama imediat

Astea sunt lucrurile pe care trebuie să le faci

Dacă te pasionează tot ce ține de mediul online și te-ai gândit să faci bani de pe urma Instagram, atunci vei fi bucuros să afli că, în lunile următoare, oportunităţile de generare de bani pentru creatori vor fi suplimentate.

O altă schimbare vizează o mai bună gestionare a confidenţialităţii. Un prim pas a constat în introducerea pe Instagram a funcției „ia o pauză“, cu scopul de a reduce timpul petrecut pe aplicație.

Cum poți să faci bani pe TikTok

TikTok, una dintre aplicațiile în vogă ale momentului, te poate transforma în milionar dacă știi câteva metode prin care poți face bani.

În România, TikTok a ajuns să aibă aproape 6 milioane de utilizatori, câștigând tot mai mult teren printre cele mai îndrăgite și utilizate platforme. În SUA, spre exemplu, adolescenții în prezent mai mult timp pe TikTok decât pe orice altă rețea socială. Unul dintre principalele avantaje ale aplicației este faptul că se pot câștiga sume frumoase de pe urma ei.

Iar pentru a face acest lucru, cea mai simplă modalitate o reprezintă live-urile.