Vloggerul Colo a fost eliberat din arest. Ce au decis acum autoritățile

Vloggerul Colo a fost eliberat din arest. Ce au decis acum autoritățile
Vloggerul Alexandru ”Colo” Bălan a fost reținut. Acesta a instigat la violență sexuală împotriva minorelor (FOTO: INQUAM)
Vloggerul Alexandru Bălan a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar. Vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele „Colo” a fost eliberat miercuri după-amiază. Acesta fusese reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din București. El este cercetat pentru infracțiuni de instigare publică.

Vloggerul Colo a fost eliberat din arest. Ce au decis autoritățile în privința lui Alexandru Bălan

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe Youtube sub numele de Colo, a fost eliberat mieruci, după ce acesta fusese reținut marți seară de către polițiști. Alexandru Bălan, care are peste 850.000 de urmăritori, a intrat în atenția Poliției după ce acesta a instigat la violență și hărțuire împotriva adolescentelor în mai multe din videoclipurile sale.

„Colo” a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În toată această perioadă, Alexandru Bălan  nu are voie să publice conținut pe nicio rețea de socializare.„Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta- postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Alexandru ”Colo” Bălan, vlogger, a fost reținut. Acesta a instigat la abuzuri împotriva minorelor

Vloggerul Alexandru Bălan a fost reținut pentru 24 de ore, au informat surse din poliție. Alexandru Bălan a fost audiat marți la Secția 9 de Poliție din București, iar în jurul orei 22.30 a fost scos cu cătușe la mâini. În prezent, nu sunt clare acuzațiile care i se aduc și pentru care a fost reținut.

În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, au transmis reprezentanți IGPR.

Vloggerul Alexandru Bălan, alias Colo, a fost reținut de polițiști. De ce a fost acuzat
Vloggerul Alexandru Bălan, alias Colo, a fost reținut de polițiști. De ce a fost acuzat. Sursa foto: observator.tv

Alexandru Bălan și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute

Ancheta în cazul lui Alexandru Bălan a fost deschisă după ce au apărut mai multe înregistrări. În aceste înregistrări, acesta instigă la viol și agresiuni sexuale. “Aia merita violată. Adică la modul cu picioare în gură”, a spus vloggerul într-un live făcut în 2017.

În același video, Alexandru Bălan a povestit că a făcut dragoste cu o minoră. “De la 22 de ani, nu am mai f….t tipe de 15 ani”. După izbucnirea scandalului, la sfârșitul lunii mai, Alexandru Bălan a postat un video în care și-a cerut scuze. De asemenea, acesta a afirmat că live-ul în care povestea cum ar viola minore a fost o “glumă extraordinar de proastă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI