Ea este iubita vloggerului Colo. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe Alexandru Bălan

Ea este iubita vloggerului Colo. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe Alexandru Bălan
Ea este iubita vloggerului Colo. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe Alexandru Bălan

Iubita lui Colo, vlogger cercetat de Poliția Capitalei după ce a instigat la viol într-unul dintre filmulețele postate online, a fost, de asemenea, invocată în videoul cu pricina. Fata se afișează pe rețelele de socializare în oglindă cu modul în care a descris Alexandru Bălan tânăra pe care a văzut-o pe stradă, despre care spune ca merita să fie abuzată.  Cu o altă dezvăluire picantă vine și WOWbiz. Informația nu este confirmată, până la acest moment.

Cum arată iubita vloggerului Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo, cercetat pentru instigare la viol

Poliția Capitalei a deschis o anchetă după ce vloggerul Alexandru Bălan (28 de ani), cunoscut în mediul online sub numele de ”Colo”, a instigat la violarea minorelor. Tânărul a povestit într-un live pe Youtube o experiență personală, în care era implicată o fată de 16 ani. Pe 1 iunie, când scandalul în care era protagonist luase deja amploare, băiatul și-a prezentat părerile de rău, prin intermediul unui filmuleț intitulat ”Îmi cer scuze!”, în care își explică gestul și contextul în care a făcut afirmațiile incriminatorii. Acesta a adăugat că respectă femeile și că nu este agresiv nici cu iubita lui, tot vlogger, alături de care trăiește de 6 ani.

„Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial”, a declarat tânărul.

La un prim ochi aruncat pe contul de socializare al fetei, se poate observa că nu lipsesc pozele tipic adolescentine. Tânăra își etalează formele în cele mai mulate haine și în costume de baie. De asemenea, pe adresa de Facebook a site-ului menționat, un internaut a trimis o fotografie nud cu aceasta. În mesaj, individul a menționat că fata a făcut videochat. Informația nu este confirmată, așa că rămâne doar la nivelul de zvon.