25 iun. 2021 | 21:40

Vlad Gherman, probleme mari de sănătate: ‘Să mă căutați prin spitale’

Monden
Vlad Gherman, probleme mari de sănătate: ‘Să mă căutați prin spitale’
Vlad Gherman, probleme mari de sănătate

Vlad Gherman și-a îngrijorat fanii teribil cu ultimele declarații pe care le-a făcut în mediul online. Actorul a făcut mai multe postări în care vorbea despre starea lui de sănătate, lucru care i-a făcut pe admiratorii lui să se îngrijoreze pentru el.

Vlad Gherman, probleme mari de sănătate

Vlad Gherman vorbea, după despărțirea de Cristina Ciobănașu, că vrea să se reapuce de sport și să țină dietă pentru a ajunge din nou la silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani.

Nimic rău în asta, doar că actorul a postat câteva imagini spunând că nu se simte deloc bine și le-a spus fanilor că nu a mâncat nimic timp de 24 de ore.

Se pare că este vorba despre o dietă care presupune postul intermitent, adică o perioadă aleasă de timp în care nu ai voie să mănânci nimic. Aceeași dietă o ține și Oana Roman și a vorbit despre asta, însă vedeta a ales să țină postul intermitent cu o pauză de 16 ore în care să nu consume nimic, având un interval de 8 ore în care poate să mănânce.

Se pare că Vlad Gherman a fost puțin mai radical și a decis ca timp de 24 de ore să nu mănânce nimic. El a postat o fotografie în care se uita în frigider, alături de textul „Fasting 24h? Cea mai proastă decizie din viața mea”.

Într-un alt InstaStory, Vlad Gherman spunea „Dacă nu mai postez pe Instagram în următoarele ore…să mă cautați prin spitale”.

Actorul a vorbit despre provocările prin care a trecut din punct de vedere psihic odată cu despărțirea de Cristina Ciobănașu, cea cu care a avut o relație de 9 ani.

” Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar încerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față. Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea.

M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine. Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este un pic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete. Am agonizat o perioadă când o vedeam la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog”, a povestit Gherman.

Vlad Gherman, distrus după despărțirea de Cristina Ciobănașu

El a recunoscut că imediat după despărțire a trecut printr-o perioadă tare ciudată, în care se apucase de băut și ajunsese chiar să consume o sticlă de vin pe zi.

Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an.

Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a spus Vlad Gherman pe YouTube.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro