Ce a făcut Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Decizia neașteptată pe care a luat-o

Ce a făcut Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Decizia neașteptată pe care a luat-o
Ce decizie a luat Vlad Gherman

Vlad Gherman a început o viață nouă, după despărțirea de cea care i-a fost alături timp de nouă ani, actrița Cristina Ciobănașu. Iar primul lucru pe care l-a făcut când a mai ieșit din ”șocul” despărțirii a fost acela de a-și căuta o locuință nouă.

Ce a făcut Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a decis că e momentul să locuiască singur, astfel că după mai multe căutări, el a găsit un apartament pe care l-a și redecorat după bunul său plac. Astfel, într-un nou vlog al său, Vlad Gherman a împărtășit cu prietenii virtuali imagini din noua sa locuință.

”Momentul mult așteptat a sosit. Prietenii mei, aceasta este cheia de la noul apartament. Abia aștept să mă mut. Vreau să-mi cumpăr multe lucruri. O să vă arăt apartamentul cum arată acum, dar și cum va arăta după ce îl voi decora. Voi sunteți martorii acestui eveniment important din viața mea și am vrut să vedeți cum arată apartamentul acum, când abia am luat cheile și o să vedeți și transformarea, pentru că toată săptămâna voi munci aici”, a declaart Vlad Gherman în vlogul său.

Ce doi au rămas în relații bune

Fiind considerat un cuplu extrem de solid, vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu a șocat pe toată lumea. Cei doi au ajuns însă la concluzia că își doresc lucruri diferite, iar anul 2020, anul pandemiei, s-a dovedit a fi unul hotărâtor pentru relația lor. Astfel, după îndelungi discuții, cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine pentru amândoi să meargă pe căi separate. Cu toate acestea, cei doi au mărturisit că au rămas și că vor fi mereu în relații bune și că atunci când se vor vedea se vor săruta pe obraz, ca doi prieteni. Ba mai mult decât atât, cei doi sunt colegi de platou, fiind distribuiți în serialul ”Adela”, de la Antena 1.

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a declarat Vlad Gherman într-un video făcut alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni’, a spus și Cristina Ciobănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI