Vlad Gherman, gest ciudat la două luni după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Nimeni nu mai înțelege nimic

Vlad Gherman, gest ciudat la doua luni dupa despartirea de Cristina Ciobanasu

S-au cunoscut, s-au iubit, s-au despărțit. După nouă ani de relație, nimeni nu se aștepta ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se despartă. Ce gest nostalgic a făcut faimosul actor la două luni de când el și fosta lui iubită nu mai sunt împreună. Nimeni nu mai înțelege nimic. Fanii au rămas impresionați. 

Vlad Gherman, gest ciudat la două luni după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Au trecut câteva luni de când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat că nu mai formează un cuplu și, cu toate astea, fanii celor doi foști iubiți încă speră ca idolii lor să revină la sentimente mai bune și să se împace.

Cei doi actori petrec, în continuare, destul de mult timp împreună deoarece sunt colegi pe platoul de filmare al serialului Adela de la Antena 1. Fanii au fost alături de ambii actori, în special de Vlad Gherman, care părea mult mai afectat decât fosta lui iubită de separarea care s-a produs între cei doi.

Pe 2 aprilie s-au împlinit două luni de când artiștii au pus capăt relației lor de nouă ani de zile. Chiar și acum, Vlad împărtășește cu admitatorii săi din mediul virtual, într-un mod nostalgic, amintiri cu fosta lui iubită.

Recent, actorul din Adela a postat o fotografie de la filmările serialului Fructul Oprit, în care apare alături de Cristina Ciobănașu și ceilalți colegi de platou. În acea perioadă totul părea perfect între cei doi amorezi și nimic nu părea să-i despartă.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas prieteni

Mai mult de atât, șocul a fost cu atât mai mare pentru fani deoarece toți se așteptau ca Vlad și Cris să ajungă împreună în fața altarului, având în vedere faptul că erau logodiți de cinci ani de zile.

Deși nu mai formează un cuplu, cei doi actori s-au despărțit în termeni amiabili, fără scandal sau certuri, și au rămas foarte buni prieteni. Chiar dacă fanii sunt, în continuare, sceptici, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu îi asigură pe urmăritorii lor că între cei doi foști parteneri nu mai există altceva decât respect, afecțiune și prietenie.

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu.

Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a spus actorul din Adela, acum ceva vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI