Reacția Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman a plecat cu două fete la munte. Ce a făcut actrița

Reacția Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman a plecat cu două fete la munte. Ce a făcut actrița
Cristina Ciobanasi si Vlad Gherman, la TV dupa despartire

Încurcate sunt căile fostei iubiri. După ce Vlad Gherman a plecat la munte, alături de colegii săi din serialul Adela, Cristina Ciobănașu a postat imagini din vacanța ei exotică, parcă special pentru a-l „oftica” pe fostul ei iubit. Unde se află, acum, actrița.

Reacția Cristinei Ciobănașu după ce Vlad Gherman a plecat cu două fete la munte

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu se distrează de minune în vacanță. Nu, nu, nu au plecat împreună, ci ne referim la vacanțele pe care cei doi foști iubiți le petrec separat, fiecare într-o altă companie. Vineri, Vlad Gherman a postat pe InstaStories o serie de clipuri amuzante în care își anunța fanii că pleacă într-o excursie la munte. Actorul din Adela nu a plecat singur, ci acompaniat de două domnișoare frumoase și încă un băiat. Pentru cei care au crezut că faimosul actor și-a refăcut viața alături de o altă femeie, ei bine, nici nu se pune problema de așa ceva.

Deși fanii l-au întrebat dacă pleacă în Maldive, acolo unde se află Cristina Ciobănașu, actorul a zâmbit și a infirmat acest zvon, optând pentru plaiurile mioritice pentru escapda sa din acest weekend. Și că tot vorbeam de ce companie a ales Vlad Gherman pentru acest sfârșit de săptămână, actorul a plecat alături de colegii săi din serialul Adela: Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev și Mara Oprea.

Pe cealaltă parte a mapamondului, Cristina Ciobănașu se află în insulele exotice din Maldive, unde se bucură de căldura soarelui și de plajă alături de mama sa adoptivă, Ruxandra Ion, și soțul acesteia. Așadar, cei doi foști iubiți au început să se întreacă în postări pe Instagram, care mai de care mai amuzante și mai distractive. Dacă Vlad Gherman s-a filmat alături de colegii săi de platou de la Adela, Cristina Ciobănașu apare singură în fotografiile pe care le afișează în mediul online.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, semne de împăcare?

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit a luat cu asalt lumea mondenă din România, întrucât nimeni nu aștepta ca unul dintre cele mai sudate cupluri tinere din showbizul autohton să se destrame, după o poveste de iubire care a durat nouă ani de zile. Fanii celor doi actori continuă să spere că cei doi se vor împăca, la un moment dat. De altfel, cei doi petrec foarte mult timp împreună, în continuare, fiind colegi pe platourile de filmare de la serialul Adela de la Antena 1.

Mai mult de atât, Cristina Ciobănașu a declarat la Antena Stars că nu se știe niciodată ce-ți rezervă destinul, dându-le speranțe fanilor cuplului că cei doi actori ar putea reveni la sentimente mai bune cândva:

„Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI